Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lassú? Vagy csak én reagálom túl?

Bocsánat, igazad van, 71-es, de a lényeget érted...
Csak annyi, hogy próbálj az ő fejével is gondolkodni. Egy kapcsolat két ember szövetségéről szól, akik másikra tán jobban figyelnek, mint önmagukra... Hát gondolj ebbe bele... és empatizálj vele, hogy mi lehet a háttérben

Nem lehet hogy ő tart a nagy a korkülönbségtől? Úgy értem lehet azt gondolja, te sokallod ezt a korkülönbséget.
Te kimutatod, hogy ő bejön neked?

Nekem így látatlanban az a tippem (és lehet, hogy nincs igazam), hogy legyezgeti az egoját az érdeklődésed, de nem tervez veled semmi komolyat.
Volt már életemben hasonló, nem csak nekem, a barátnőimmel is... Többnyire nős pasik játsszák ezt, hogy hónapokig, akár évekig elflörtölgetnek valakivel, aztán mikor komolyabbra fordulna, megfutamodnak, de tapasztaltam már ilyet függetlennél is. Volt, hogy az illető egyáltalán nem akart elköteleződni, nem szeretett volna párkapcsolatot.
Én azt gondolom, hogy ő sokallja a köztetek lévő korkülönbséget (mert sok is). Tisztában van azzal, hogy te előbb-utóbb családot szeretnél majd, amit ő nem fog tudni megadni neked. Ilyenkor az ember vagy fejest ugrik a dologba, tart ameddig tart... Vagy védve magát és a másikat is a garantált csalódástól, inkább bele se kezd. Elszakadni nem tud, mert azért élvezi mindazt, amit ez a "kapcsolat" nyújt számára, de mélyebben nem megy bele.
Ha neked ez nem felel meg, jelezd... de készülj fel rá, hogy ha válaszút elé állítod, megfutamodik. Így viszont te szenvedsz... Szerintem jobb túl lenni rajta, mert még évekig el fog játszadozni veled... amíg hagyod.
Ő nem nős, független. Családot meg ő szeretne (bár szerintem 50 évesen már nem kéne gyereket vállalnia, mert azt a gyereket fel is kell nevelni), és én nem akarok szülni, de ezt nem tudja.
Nekem ez nem felel meg egyáltalán. Én azt is sajnálom, hogy ő ebbe nem gondol bele. Milyen lehet szerinte a másiknak ez? Telnek a napok, a hetek, és a semmi.... Lent vagyunk a futin, hazakísérget utána, megcsókol megpuszilgat, beszélgetünk és csókolom. Ez így jó szerinte?!

Akkor leírom, én hogy látom.
Szerintem túlzottan kapaszkodsz a lehetőségbe... Egyszer nekem is volt egy nagy szerelmem, tök ugyanilyen felállásban, a korkülönbség is ennyi volt.Rajongtam érte, miközben ő kislányként kezelt. A fejemhez is vágta, miután jó párszor megkapott, hogy mit gondolok én, mit akarhat vajon ennyi idősen egy harmincas nőtől? Nagyon fájt... Azt is mondta, hogy úgy viselkedek, mint akinek mindegy, csak pasija legyen. Ez nem volt igaz.
Szóval, hatalmas csalódással ért véget, kikezdett egy házas nővel is az orrom előtt, a szemembe hazudott, elkezdett fölényesen viselkedni, holott jellemre így utólag már csak egy vödör takony jut róla eszembe...
Szóval, szerintem inkább örülhetsz neki, hogy ez a férfi valószínűleg tisztel annyira, hogy ne használjon ki. Nem biztos, hogy jó vége lenne és amúgy igen, óriási ez a korkülönbség. Gyakorlatilag simán lehetne az apád. Nem kell mindenkibe belekapaszkodni, aki morzsát szór. Én ezt saját káromon tapasztaltam meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!