Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett hogy megy a randizás?
Figyelt kérdés
Egy hónap chatelés után már kétszer randiztunk. Második randin megcsókolt.
Na, most a korona miatt sehova nem tudunk menni, és van köztünk 100 km. Eddig az a terv, hogy ő jön le harmadjára is.
A szexet el akarom húzni, mert azért ahhoz kevésbé ismerjük egymást.
De mivel tíz éve randiztam, fogalmam sincs, hogy megy ez. Túl gyors vagy lassú a tempó?
2021. jan. 26. 17:19
1/9 anonim válasza:
100 km távolságból úgysem nagyon fog ez működni. A helyes tempó az, amit annak érzel.
2/9 anonim válasza:
Nincs szabály. Amikor úgy érzed, hogy vágysz rá szexuálisan és ő is így érez, akkor meglépitek.
A távkapcsolat viszont nem nyerő.
3/9 anonim válasza:
A távkapcsolat legfeljebb tinikorban bocsánatos bűn, de 30 fölött semmi esetre sem javasolom.
4/9 A kérdező kommentje:
Igazából még csak ismerkedünk.
De már az elején megbeszéltük, hogy ő költözik ide, mert ő homeofficben van, az én munkám viszont nem átpakolható.
De azért két randi után nyilván még nem költözünk.
2021. jan. 26. 17:31
5/9 anonim válasza:
Ahogy ti csináljátok, úgy megy. Mondjuk, az nekem fura, hogy a szexet húznád, de a költözés esetén már tudjátok, hogy ki menne hova. :D Főleg ennyire az elején.
6/9 anonim válasza:
#5 Ebben mi a fura? Én is otthon dolgozom, már akkor egyértelmű volt, hogy távkapcsolat elején én fogok költözni, amikor még nem is ismertem a páromat.
7/9 anonim válasza:
en biztos nem koltoznek sehova. 1x koltoztem csajhoz, es eleg kellemetlen volt, amikor mondta hogy koltozzek el. jobb szeretem en mondani a masiknak
8/9 anonim válasza:
Nő vagyok és huszonéves korombam randiztam utoljára (mert azóta megtaláltam a párom). Én nem húztam sokáig a szexet. Mondjuk én imádok is szexelni, olyan is volt, hogy első randin dugtunk. Szerintem 3. randin már tökre normális dolog lenne, ha megvan a kölcsönös vonzalom.
9/9 anonim válasza:
#7 A távkapcsolat végén sem feltétlen az egyikük lakásába költöznek. Az "én költöznék"-et úgy értettem, hogy mennék a városába, és ott vennénk ki ketten egy lakást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!