Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lassú? Vagy csak én reagálom túl?
Hát ha nem érzi a szikrát, akkor elég egyértelmű, hogy kizárólag a TE érdeklődésed és lelkesedésed tartja fenn ezt a dolgot. Mert az imponál neki, nem akar lemondani róla, ezért játssza veled ezt a húzd meg-ereszd meg játékot. Viszonozni viszont nem tudja és nem is akarja az érdeklődésedet...
2021. aug. 22. 11:42
32/45 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle hogy ez akkor most mi? Azt mondta hogy ismerkedünk és haladunk..... Kell ez a tökömnek, ezért akarok ma beszélni vele. Szórakozzon azzal akinek hat anyja van, van elég bajom... így is erősebben ingadozik a hangulatom, bipolárisként erre nincs szükségem.
33/45 A kérdező kommentje:
31-es, pont ezt a hasonlatot mondtam barátnőmnek mikor erről beszéltünk, hogy olyan mintha húzd meg ereszd meg játékot játszana.
Erre viszont tényleg nincs szükséged... Én nem vagyok bipoláris, de még így is hangulatingadozásokat váltana ki belőlem egy ilyen szitu.
Hidd el, aki akar valamit, azzal egyértelmű a haladás. Én most egy hasonló korú pasival randizom és nem toporgunk egy helyben egyáltalán...
2021. aug. 22. 11:48
35/45 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazad van. Rosszul esik nekem is, még barátnőm is mondta tegnap, hogy még neki is rosszul esik. Más férfiakkal én is haladtam szépen, kezdeményezték a programokat, mentünk ide oda. Ez meg tegnap este inkább elmegy a haverjaival sörözni (írt messengeren).... Mondtam barátnőmnek hogy szedjük össze a kutyákat és menjünk haza.
Mondjuk azzal az égvilágon semmi gond nem lenne, ha elmenne a haverjaival sörözni... ha amúgy veled is foglalkozna.
2021. aug. 22. 12:02
37/45 A kérdező kommentje:
Persze, semmi gond nincs vele. Csak akkor nekem rosszul esett, vártam a futin hogy megbeszélhessük a dolgot.
38/45 A kérdező kommentje:
Az meg különösen rosszul esik hogy tudja hogy bipoláris vagyok, hogy gyógyszereket szedek és pszichiáterhez járok. Legalább erre tekintettel lehetne, és nem "szórakozna" velem. Sokkal erőteljesebben élem meg az érzelmeket, legyen az negatív vagy pozitív.
Nézd, én jártam terápiára, voltam depressziós (nem bipoláris), de azt megtanultam, hogy nem várhatom el másoktól, hogy tekintettel legyenek rám. Ők olyanok, amilyenek, csak a saját maguk módján tudnak működni. Az egyetlen, akinek alkalmazkodnia kell a te problémáidhoz, az a terapeutád. Mástól nem várhatod el.
Illetve neked kell tekintettel lenned önmagadra azzal, hogy nem mész bele olyan helyzetekbe (vagy legalább nem ragadsz benne), ami neked rossz. Zárd le minél előbb ezt a dolgot! Fájdalmas lesz, de túl leszel rajta és tudsz nyitni olyan felé, akitől megkapod, amire vágysz!
2021. aug. 22. 12:18
40/45 A kérdező kommentje:
Az exe is állítólag bipoláris volt. Innen gondoltam hogy van egy kis empátia felém, de tévedtem. Elmentem cigit venni hátha látom és "elkaphatom" a beszélgetésre, de nem láttam. Marad az este, remélem le fog jönni.
Kapcsolódó kérdések: