Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lassú? Vagy csak én reagálom túl?

"csak én akkor nem voltam jól lelkileg és "dobtam""
Akkor ne csodálkozz, hogy nem vesz komolyan, és csak szórakozik veled.

Ne válaszut elé állitsd. Kérdezd meg asszertivan csak ő mit gondol, mit szeretne, tetszel e neki, esetleg lehetne e tobbről szo.
Nem sértodni kell meg sárkanykodni.

Az esetleg szóba került már, hogy eleve más a habitusotok? Ha jól értem, te 33 éves vagy, azaz 1988-ban születtél és más a gépi világba születtél bele, közel vagy a Z-generációhoz. Ő ha 50, akkor 61-es vagyis X-generációs, egészen más volt az ő kamaszkora és fiatalkora, mint a tied. Más elveket tapasztalt. Nem lehet, hogy egyszerűen csak ennek vannak következményei a mai dolgok kapcsán?
Azért 17 év nem kevés korkülönbség. Nem lehetséges, hogy azért tart ettől a nagy korkülönbségtől, és ezáltal elköteleződni egy ilyen "fiatal" "lánnyal"? Ne feledjük, kis túlzással a lánya lehetnél...
71-es :) Ha 61-es lenne, 60 éves lenne :) Régen is ilyen volt, már akkor is irritált. Lehet benne igaz amit írsz, ő szeretne megállapodni, családot alapítani. Megállapodni én is szeretnék, de a gyerek kérdésben nem vagyok biztos, az még messze van nálam. Ha zavarná a korkülönbség, akkor megmondta volna.
Csak tudod vannak dolgok amik rosszul estek és esnek. Ha délelőtt vagy kora délután összetalálkozunk velük, az a véletlen műve. Nem hívna fel, vagy írna, hogy figyelj lent vagyok a kutyával, nem jöttök le? Messengeren nem kommunikál, ha írok neki valamit, 6-7 óra múlva, vagy másnap reagál. Ez zavar. A héten itthon volt, eszébe nem jutott volna hogy szervezzen valami közös programot velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!