Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl lassú? Vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lassú? Vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja közelebb kerültem egy 2-3 éve ismert ismerőshöz. Majd minden nap van szerencsém találkozni vele mert közös kutya futtatóra járunk le. De nekem unalmas amit csinál, nagyon lassan haladunk, és rosszul esik hogy nem ajánl közös programokat ahol igazán kettesben lehetnénk. Szex sem volt. Nekem ez a tempó nagyon unalmas és fárasztó, megvisel idegileg is hogy ennyire nem akar haladni a dolog. Beszéljek vele erről, vagy csak én reagálom túl? Utálom a lassúságot.
2021. aug. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
62%
Fél a szextől akkor. Valszeg impotens vagy olyasmi.
2021. aug. 22. 10:05
 12/45 Noren1989 ***** válasza:
63%
Szerintem meg csak elégtételt vesz rajtad a 2évvel ezelőtti "dobàsért".
2021. aug. 22. 10:09
 13/45 A kérdező kommentje:
Ma válaszút elé állítom, ha engem választ akkor meg tempó.... Ha nem akar semmi gond, mondja meg, de egy férfi nem így viselkedik. Engem ez iszonyatosan irritál és felidegesít.
2021. aug. 22. 10:10
 14/45 anonim ***** válasza:
82%

"csak én akkor nem voltam jól lelkileg és "dobtam""

Akkor ne csodálkozz, hogy nem vesz komolyan, és csak szórakozik veled.

2021. aug. 22. 10:13
 15/45 anonim ***** válasza:
65%
Hú, akkor azért már "idősebb". Lehet nem áll fel neki? Nem tudom, hogy mi más gátolná meg a dologban, ha nem valami ilyesmi.
2021. aug. 22. 10:14
 16/45 A kérdező kommentje:
14-es, mániás depresszióval diagnosztizáltak, nem a lábam volt bibis. Rengeteg munkám van abban ahogy ma vagyok, de a viselkedése előhozta belőlem a hangulatingadozást.
2021. aug. 22. 10:16
 17/45 anonim ***** válasza:
84%

Ne válaszut elé állitsd. Kérdezd meg asszertivan csak ő mit gondol, mit szeretne, tetszel e neki, esetleg lehetne e tobbről szo.

Nem sértodni kell meg sárkanykodni.

2021. aug. 22. 10:16
 18/45 A kérdező kommentje:
17-es, szerintem gáz tőle hogy nem gondol arra, hogy ez a másiknak rosszul eshet.
2021. aug. 22. 10:18
 19/45 anonim ***** válasza:
24%

Az esetleg szóba került már, hogy eleve más a habitusotok? Ha jól értem, te 33 éves vagy, azaz 1988-ban születtél és más a gépi világba születtél bele, közel vagy a Z-generációhoz. Ő ha 50, akkor 61-es vagyis X-generációs, egészen más volt az ő kamaszkora és fiatalkora, mint a tied. Más elveket tapasztalt. Nem lehet, hogy egyszerűen csak ennek vannak következményei a mai dolgok kapcsán?

Azért 17 év nem kevés korkülönbség. Nem lehetséges, hogy azért tart ettől a nagy korkülönbségtől, és ezáltal elköteleződni egy ilyen "fiatal" "lánnyal"? Ne feledjük, kis túlzással a lánya lehetnél...

2021. aug. 22. 10:29
 20/45 A kérdező kommentje:

71-es :) Ha 61-es lenne, 60 éves lenne :) Régen is ilyen volt, már akkor is irritált. Lehet benne igaz amit írsz, ő szeretne megállapodni, családot alapítani. Megállapodni én is szeretnék, de a gyerek kérdésben nem vagyok biztos, az még messze van nálam. Ha zavarná a korkülönbség, akkor megmondta volna.

Csak tudod vannak dolgok amik rosszul estek és esnek. Ha délelőtt vagy kora délután összetalálkozunk velük, az a véletlen műve. Nem hívna fel, vagy írna, hogy figyelj lent vagyok a kutyával, nem jöttök le? Messengeren nem kommunikál, ha írok neki valamit, 6-7 óra múlva, vagy másnap reagál. Ez zavar. A héten itthon volt, eszébe nem jutott volna hogy szervezzen valami közös programot velem.

2021. aug. 22. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!