Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lassú,fokozatos ismerkedésb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lassú,fokozatos ismerkedésben hiszek,akkor nem jó ötlet a Tinderen keresgélni? (Ha ott nem,akkor hol,hogyan ismerkedjek ha nincs egy fix társaságom akikkel eljárhatnék?)

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok és kezdek kiábrándulni a tinderezésből.

Mivel jól nézek ki, így a matchek jönnek, meg az írogatással sincs gond, aztán a randi is eljön és ott az esetek többségében szimplán azt tapasztalom,h élőben nem érzek semmit a másik iránt, vagy a másik egy-két találkozó után felszívódik, vagy ha megvan a kölcsönös érdeklődés és lesz is a dologból pár hetes/hónapos valami utána kiábrándulok belőle, vagy túl gyorsnak érzem a tempót és feszélyezve, fojtogatva érzem magam.

Bennem az érzések lassan alakulnak ki, nem vagyok az a típus aki azonnal kapcsolatot akar, viszont akikkel megismerkedem általában görcsösen párra vágynak minél hamarabb, h elmondhassák barátnőiknek,h egy magas jóképű fiújuk van így teljesítették a normát amit elvár a társadalom, nem azt akarják, hogy szép fokozatosan megismerjük egymást. Így vagy nagyon rámtelepszenek, vagy faképnél hagynak és keresnek mást,akit könnyebben megkaphatnak.

Nem tudom, hogy tudnám megtalálni a hozzám hasonló lányokat, akik a fokozatos ismerkedést preferálják.

Nyilván lenne egy társaság, ahol nem ennyire direkt a társkeresés,ott könnyebb dolgom lenne, de nincs egy ilyen közösség ahova szívesen eljárnék, legalábbis eddig nem találtam ilyet.

2021. jún. 19. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az online világ nem a lassabban felépülő érzelműeknek kedvez. Én ezért soha nem is próbálkoztam ott. A női oldalon is ugyanez a helyzet. Hónapok kellenek, hogy kialakuljon nálam a vonzalom majd szerelem, ennyi időt már senki nem vár, azt hiszik csak húzom az agyukat. Így én a környezetemben "vadászom". Ismerősök, rokonok által megismert emberekkel kezdek első sorban. Aki szimpatikus azzal sem közlöm, csak figyelem, közben kiderül ha valamiért nem ok pl. kapcsolatban van, vagy nincs túl az exén stb. Ha minden ok, és egyre jobban tetszik akkor kezdeményezek programokat és ha elfogadja akkor konkrétabb leszek és a többi alakul. Szóval én mindig a környezetemből válogatok és már sokkal előbb elkezdem megismerni, mint ahogy ő rájönne, hogy nekem tetszik, így nekem is van időm és ő sem érzi azt, hogy játszadozok vele.
2021. jún. 19. 21:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem a környezetemben nem nagyon van olyan, aki úgy érdekelne, vagy ne lenne foglalt. Ismerősökön,barátokon keresztül is szinte mindig olyanok keltik fel az érdeklődésem, akiknek már van kapcsolata.
2021. jún. 19. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az pech. Sajnálom. Nekem is voltak ilyen időszakok, amikor nem volt poteciálisan megismerhető személy.
2021. jún. 19. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló tapasztalataim vannak a Tinderről (női szemmel is).

Esetleg sportolsz valamit, vagy van valami hobbid? Mert ezek is adhatnak teret új ismeretségek szerzésére, párkeresési lehetőségekre.

2021. jún. 19. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 2 emberen múlik, tökmindegy, hogy hol ismerkedtek. Eddig nem magadhoz valókkal akadtál össze. Bár az is igaz, hogy a tinderre nagyrészt a laza gondolkodásúak és érzelmi nullák regiznek. Nekem is volt onnan 1 randim deugyanazt éreztem, hogy gyors és mesterkélt. Nekem ennyi elég is volt, hogy töröljem magam onnan. 31f
2021. jún. 19. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Én nőként ugyanilyen típus vagyok. A lassabb ismerkedést szeretem.
2021. jún. 20. 00:16
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
A vilag felgyorsult, ehhez kell alkalmazkodnod. Vannak, akik ezt nem fogadjak el, nekik problemaik akadnak. Ha lassabban akarsz ismerkedni, akkor ne a neten keresztul, hanem tarsasagbol ismerkedj. Esetleg munkahelyen. Ha mindegyik kaput bezarod, valamilyen altalad valosnak itelt indokkal, akkor pedig egyedul maradsz.
2021. jún. 20. 00:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én nő vagyok, par évvel idősebb mint te, de ugyanezt érzem,tapasztalom. Ha elmondom valakinek chaten, hogy lassabban szeretnék haladni, akkor 1-2 nap után felszívódik. - Nyilván osszejott mással, aki hamarabb adta magát. A halálom az, amikor egy szia után már telefonálni akarnak velem... És ha leirom, hogy alapvetően utalok telefonálni, tovább erőltetik vagy felszívódnak. Volt pár tinder randim, de egyik sem jött be. Az emberek fel óra beszélgetés után akarnak szerelembe esni, (csak azt nem tudom, hogyan? Mindenki Romeo és Julia? ) aztan ha nem sikerül, akkor köddé válnak :D Vagy a másik véglet, hogy már az első óra után csókolózni akarnak. Egyszer fordult elő velem, hogy találtam egy olyan férfit, aki hasonlóan lassan akart ismerkedni. Vele 1 hónap chat után találkoztunk először, és nagyon jól sikerült. Együtt is voltunk pár hónapot, rajtunk kívülálló okok miatt lett vége, ami azóta is fáj. De úgy általában ez a tinder világ csalódás nekem. Ha valakinek van valami tippje, hol lehetne eloben ismerkedni (bulin kívül), ne tartsa magában :D
2021. jún. 20. 07:53
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Előző vagyok, par perces Badoo sztori :D ír nekem a pasas, hogy megy a Dunára, egész nap ott lesz, nem fog tudni írni. Visszairtam neki, hogy oké, szép napot. Erre kapok egy ilyet: "Ne haragudj, ezzel a kommunikációval nem tudok mit kezdeni, minden jót!" :DDD nem tudom, regényt kellett volna írnom a távollétében? :D vagy mi? Nagyon farasztoak az emberek.
2021. jún. 20. 08:03
 10/13 anonim ***** válasza:
9#-Nekem is a megismerés lenne a lényeg. Szintén tinderről randiztam, beültünk valahova, eldumáltunk majdnem 3 órát, úgy tűnt, hogy van közös pont. Örültem, már a következő randi programján gondolkodtam, mivel úgy váltunk el, hogy mindketten akarunk folytatást, aztán pár óra múlva meg lepattintott. Pedig kirándulni, vag valamilyen tevékeny programra akartam menni, ahol jobban megismerem, látom milyen a személyisége. De hát nem ez kell, hogy, mi azt nem tudom. 31f
2021. jún. 20. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!