Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak,mindenhol csak nők vesznek körül, reklamokban,filmekben,tinderen,melóhelyen, hogy lehet kitűnni?
Olyanoknak akiket a külső érdekel vagy csak dugni akarnak elég, ha kiteszed a melleid vagy a feneked.
Olyat aki komoly kapcsolatot keres, egy kép kevés, mert ők nem csak a külsőt nézik.:)
#1 ez nettó fszság.
A külső fog meg.. Szerinted mikor ott áll előttem egy ismeretlen mégis hogy a pcsába döntöm el, hogy kell nekem? Onnan hogy tetszik amit látok, ami előttem van..
Kérdező: fejben rendezd a dolgokat. Tudatosítsd magadban, hogy jó csaj vagy.. Te megteszel mindent, eljársz edzeni, figyelsz a megjelenésedre, stb. És szerintem ekkor, mikor már kívülről is látszik, mit gondolsz magadról, akkor leszel feltünő.. Ugyanez igaz az online részre is: csináltasd meg a hajad, vedd fel a kedvenc ruhád, amiben eszméletlen a feneked, és úgy állj a kamera elé, hogy igen, mindent beleadtam a megjelenésbe.. Ezen felül a szokásos tippek: minél több, változatos képek (különböző helyeken, különböző hobbik közepette). De nem írok regényt, ha gondolod írj, kifejtem pm-ben.
Külsőddel leginkább: mosoly, kis smink,csinos ruha, amiben jól érzed magad - illetve nagyrészt testbeszéd, tehát önbizalomnak kell sugároznia rólad.
Nagyrészt ez vált ki vonzalmat a férfiakból.
Nyipván aztán nem mindegy, hogy te milyen stílust képviselsz, ezt hogyan adod vissza a külvilágnak, és hogy ezzel tényleg azoknak leszel-e vonzó, akiket megvélzol, akik hozzád illenek. Lehet variálni sokat.
Kép: inkább mosolygósak legyenek. Legyen egy teljes alakos. Legjobb egy randi szituációa, ahol csinosan vagy, étel-itallal magad előtt. Egy hobbis vagy állatos kép is csak pozitívan tüntethet fel.
És hát legyen jó minőségű a kép! Ne legyen rumlis a háttér, ne legyen jomályos a kép! Figyelj az igényességre. Társkeresőn nőként elég pár minimális dolgot feltüntetned, amivel kizársz embereket, pl hogy komop kapcsolatot keresel vagy 🚭 vagy...
Engem egyáltalán nem vesznek körül,mert nem olyan helyen vagyok,nem is olyan helyen dolgoztam.
Ha nem dugó partnert keresel akkor légy önmagad,ha valami nincs rendben veled esetleg úgy érzed akkor tedd magadat rendbe,mosolyogj,légy pozitív,kedves,menet közben ne a földet bámuld ha esetleg azt tetted ha nem nézz előre és érezd jól magadat a bőrödben.
Öltözz úgy ahogy szeretnél,ami tetszik számodra azt a ruhát vedd fel,ha esetleg a ruhád miatt ki tünnél a tömegből az sem baj mert te választottad,ezáltal látható szerintem hogy mersz önmagad lenni.
Ha tetszik egy fiú-férfi akkor merj vele szemezni,mosolyogj rá,ha látod hogy ő is szimpatizál veled és nem mer oda menni hozzád tedd meg te az első lépés,az az menny oda hozzá és kérdez tőle valamit,pl mennyi az idő?
De a legjobb ha azt kérdezed meg merre van ez a hely pontosan? Mert sajnos lemerült a telefonod,így már is el tudtok kezdeni beszélgetni,ha esetleg nem tudja ő sem merre van az a hely? mond neki hogy esetleg gps-en meg tudná e nézni? Aztán remélhetőleg oldódik a feszültség és lépni fog,ha esetleg még mindig azt érzed hogy félkénk akkor kérdezd meg tőle lenne kedve valamikor találkozni és meginni valamit? Ha igent mond,remélhetőleg az első randin már bátrabb lesz.
Lehet butaságot írtam,most táláltam ki ezt az ismerkedős dolgot.
Most komolyan,ha tetszik valaki akkor kezdeményezni kell,legyen az bármilyen nem is,állítólag sok kapcsolatban a nők kezdeményeztek először csak ezt a férfiak nem tudják,hova várni tovább? Rövid az élet,minden percét élvezni kell amíg tart.
Sok sikert. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!