Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassú,fokozatos ismerkedésben hiszek,akkor nem jó ötlet a Tinderen keresgélni? (Ha ott nem,akkor hol,hogyan ismerkedjek ha nincs egy fix társaságom akikkel eljárhatnék?)
29 éves férfi vagyok és kezdek kiábrándulni a tinderezésből.
Mivel jól nézek ki, így a matchek jönnek, meg az írogatással sincs gond, aztán a randi is eljön és ott az esetek többségében szimplán azt tapasztalom,h élőben nem érzek semmit a másik iránt, vagy a másik egy-két találkozó után felszívódik, vagy ha megvan a kölcsönös érdeklődés és lesz is a dologból pár hetes/hónapos valami utána kiábrándulok belőle, vagy túl gyorsnak érzem a tempót és feszélyezve, fojtogatva érzem magam.
Bennem az érzések lassan alakulnak ki, nem vagyok az a típus aki azonnal kapcsolatot akar, viszont akikkel megismerkedem általában görcsösen párra vágynak minél hamarabb, h elmondhassák barátnőiknek,h egy magas jóképű fiújuk van így teljesítették a normát amit elvár a társadalom, nem azt akarják, hogy szép fokozatosan megismerjük egymást. Így vagy nagyon rámtelepszenek, vagy faképnél hagynak és keresnek mást,akit könnyebben megkaphatnak.
Nem tudom, hogy tudnám megtalálni a hozzám hasonló lányokat, akik a fokozatos ismerkedést preferálják.
Nyilván lenne egy társaság, ahol nem ennyire direkt a társkeresés,ott könnyebb dolgom lenne, de nincs egy ilyen közösség ahova szívesen eljárnék, legalábbis eddig nem találtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!