Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan aki kamu kort...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki kamu kort szokott beírni Tinderen? Mert fél túl idősnek tartják majd és ezért sok embernél kiesik? Ezzel az érzéssel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, de olyan 22-24-nek szoktak tippelni külső alapján. Múlt héten egy lány 24-nek, egy fiú 23-nak gondolt és ezeket nem én erőltetem, mások jegyzik meg maguktól meglepődve. Genetika, kölyökkép, egészséges életmód miatt is. Ezzel pár éve még semmi bajom nem volt, de most félek ha az igazi korommal mennék fel pl ide, akkor sokaknál már kiesnék, mert ez túl nagy korkülönbség lenne nekik, de a korombelieknél pedig sokan nem hinnék el tényleg ennyi vagyok, vagy nem is tetszenék nekik, mert fiatalnak nézek ki. Nézegettem facebookon pl a régi gimis osztálytársaimat és sokan már bőven 30 felettinek néznek ki 27-28 éves korukra. Hogy tetszhetnék pl egy velem egykorúnak aki idősebbnek néz ki vagy annyinak amennyi, míg én közben fiatalabbnak? A fiataloknál meg félek azért esek ki, mert idősnek gondolnak magukhoz. Még nem mentem fel Tinderre (legutóbb 1,5 éve voltam), de egyszerűen félek megadni az igazi korom, mert lehet azt látnám sokkal kevesebb az érdeklődés irántam, mint korábban volt.
2021. máj. 23. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
tök jó ötlet hazugsággal indítani egy kapcsolatot, igen.
2021. máj. 23. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
tok mindegy, de NE HAZUDJ a korodrol, se lefele, se felfele. nagyon gaz, ha kideul - es elobb-utobb ugyis ki fog derulni. hagyd, hogy akinek igy is tetszel, jobbra huzzon, a tobbieket meg felesleges atverni.
2021. máj. 23. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok de a velem egykorúaknak ez még kölyök kor :D

Mindenkit jobban érdekelnek a 25-30 as korosztály.

Ennek ellenére nem raktam be magamnak idősebb kort még ha hihető is lenne. Ha kellek kellek, ha nem hát nem. Ha valaki csak azért nem engem választ mert nem vagyok nála idősebb akkor pá. Egy rendes kapcsolatot hagyott ki egy rendkívüli fiúval. :3

2021. máj. 23. 17:19
 4/12 A kérdező kommentje:

1-2. Az a baj úgy érzem ti nem tudjátok az én helyembe beleképzelni magatokat és úgy választ adni, hanem csak egy olyan ember helyébe akinek mást mondanék és ezért úgy adtok tanácsot (sértett, átvert tónussal). Légyszi próbáljátok az én helyembe beleképzelni magam és úgy válaszolni.

3. Nem akarlak megbántani, de nekem a legszebb éveim akár párkapcsolat, akár szexualitás szempontjából 21-23 éves korom körül voltak. Nem azt mondom most rossz az életem vagy totál sikertelen vagyok (nem kell szélsőségekben gondolkodni), de akkoriban olyan csúcspontokat éltem meg, amit azóta sem tudok megismételni. Pedig akkor is kölyökképű voltam és 22 évesen még bőven 17-18-nak néztem ki. (24 éves koromig kérték el rendszeresen a személyimet mindenhol.)

2021. máj. 23. 17:28
 5/12 anonim ***** válasza:
A felelem jo tanacsado. A legjobb, ha el se kezded az ismerkedest, mert akkor nem erhet kudarc! Annal jobb, pedig nincs is az eletben! Az ismerkedes azoknak valo, akik szeretik a kudarcot! Na jo a vegere ideirom, hogy ironia.
2021. máj. 23. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:

‘1-2. Az a baj úgy érzem ti nem tudjátok az én helyembe beleképzelni magatokat és úgy választ adni, hanem csak egy olyan ember helyébe akinek mást mondanék és ezért úgy adtok tanácsot (sértett, átvert tónussal). Légyszi próbáljátok az én helyembe beleképzelni magam és úgy válaszolni.‘

itt egyedul te utsz meg sertett tonust. normalis ember nem trukkozget ilyesmivel, mert az inkorrektseg a masik fele.

inkabb te gondolj abba bele, hogy ha mondjuk 22 evesnek adod ko magad es elkezdesz randizgatni egy 20 eves lannyal, aki mondjuk a sajat korosztalyat keresi, aztan meg kiderul, hogy te majdnem 30 vagy, az mennyire kinos lesz es mennyire rosszul fog neki esni. tuti megszakit majd minden kapcsolatot.

2021. máj. 23. 17:40
 7/12 anonim ***** válasza:

En is mindig letagadtam de csak mert hogy ne a 10 20 évvel idosebbek irkaljanak már rám, amikor a saját korosztályom keresem.

25-26 éves nő eseteben pl a 30 asok 40 esek is kotelezonek erzik szinte hogy irjanak, csak epp en teljesen huszonéves szinten vagyok, es azokra is vágyom. Persze sok mas nő bukik az idosebbekre en pont nem.

2021. máj. 23. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor lesz igazán ciki ha kimerült hogy már 28 vagy de az életben,anyagiakban meg ott tartasz mint amennyivel hazudni akarod magad. Egy 22 éves srác felé meg nincs eljárás, könnyebb ismerkedni, gy közel 30 éves felé már egzisztencia kell. Egy 20 éves vagy egy korabeli sráccal jön össze akivel meg csak bulizgatnak,felfedezők a világot, vagy pedig egy egzisztenciális rendelkező 30assal ha épp másra vágyik. Hogy fogod beadási hogy 23 éves vagy?mit fogsz hazudni hogy mikor lesz a diplomaoszto?
2021. máj. 23. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha társat keresek, nem kamuzok.

Legyel mar ertelmes ember...

2021. máj. 23. 19:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Miutan a korosztalyomban mindenki 15-ot letagad, nincs mas valasztasom, a szurobe nem tennek bele a valos korom. Csakhogy vadonatuj filterezetlen, nem telefonos fotoim vannak. Es van, hogy a bio-ban leirom mar a valodi korom, de chatnel mindenkepp. Belekenyszerit a hazudo tobbseg.
2021. máj. 23. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!