Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki kamu kort szokott beírni Tinderen? Mert fél túl idősnek tartják majd és ezért sok embernél kiesik? Ezzel az érzéssel mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, de olyan 22-24-nek szoktak tippelni külső alapján. Múlt héten egy lány 24-nek, egy fiú 23-nak gondolt és ezeket nem én erőltetem, mások jegyzik meg maguktól meglepődve. Genetika, kölyökkép, egészséges életmód miatt is. Ezzel pár éve még semmi bajom nem volt, de most félek ha az igazi korommal mennék fel pl ide, akkor sokaknál már kiesnék, mert ez túl nagy korkülönbség lenne nekik, de a korombelieknél pedig sokan nem hinnék el tényleg ennyi vagyok, vagy nem is tetszenék nekik, mert fiatalnak nézek ki. Nézegettem facebookon pl a régi gimis osztálytársaimat és sokan már bőven 30 felettinek néznek ki 27-28 éves korukra. Hogy tetszhetnék pl egy velem egykorúnak aki idősebbnek néz ki vagy annyinak amennyi, míg én közben fiatalabbnak? A fiataloknál meg félek azért esek ki, mert idősnek gondolnak magukhoz. Még nem mentem fel Tinderre (legutóbb 1,5 éve voltam), de egyszerűen félek megadni az igazi korom, mert lehet azt látnám sokkal kevesebb az érdeklődés irántam, mint korábban volt.2021. máj. 23. 16:49
11/12 anonim válasza:
Az én exem idén lesz 25 éves és 21nek adja ki magát…. Akkor készült képekkel…. :D Ez le is ír róla mindent…
Amúgy a lányok épphogy az idősebb fiúkra buknak, szerintem semmiképp se adj meg más számot, főleg, ha egy lánnyal majd komolyabbra fordul, akkor meg magyarázkodhatsz….
Egyébként én is fiatalabbnak nézek ki, főleg smink nélkül, ilyen 21-22-nek szoktak mondani, sminkkel felmegyek 24-re :D De nincs ezzel semmi.
26N
12/12 anonim válasza:
Szerintem is a saját korod add meg, max ha kevesebbnek néznek az lehet bók is.
Ha komoly kapcsolatot keresel, lehet hogy az a csaj nem egy 20-as évek elején járó pasit fog keresni aki még élni és bulizni akar, hanem aki közelít a 30-hoz és már családot szeretne alapítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!