Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért van tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van tinderen?

Figyelt kérdés
Ha beszélek tinderen valakivel, és kiderül, hogy szűz vagyok akkor egyből lelépnek. Pl megbeszélek egy találkozót vele, és ő meg azért szeretne dugni, és kiderül, hogy szűz vagyok (de attól függetlenül lehet benne lennék), akkor rögtön kitalálnak mindenféle kifogást és csak úgy lelépnek. Ez tök bunkó szerintem, hogy a szűzeknek esélyt sem adnak kb.

2021. jún. 7. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Túl sok a gond a szuzekkel
2021. jún. 7. 16:48
 2/12 A kérdező kommentje:
19/L
2021. jún. 7. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Te csak szexet keresel?

Jól átgondoltad ezt?

2021. jún. 7. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Minek tárgyalsz ki ilyesmit ismeretlennel már chatben...?
2021. jún. 7. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Kamu.
2021. jún. 7. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Kamu x2
2021. jún. 7. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Szia!Ne haragudj hogy itt írok,de meg van az oka… sajnos de rá fogsz jönni magad is!Ez nagyon kiábrándító egy dolog!

Azért mert szűz vagy,megfutamodnak,hát meg van a véleményem…

Itt is akik majd hozzászólnak meg eddig is tették hogy nyűg vagy meg minek ilyent előre mondani meg kamu…etc. mindenki csak egy jót akar dugni és ennyi,csak saját maguknak akarnak jót és élvezetes perceket,a lánynak nem.. Ez óriási hiba,mert pont az a lényege hogy mindkettőnek jó legyen,Nálad meg főleg oda kell figyelni mivel az első eggyüttléted lenne,és ha nem adják meg azt amire akkor oda kell figyelni,nagyon el is tudják rontani,akár egy életre is a szexuális vágyad!ráadásul sokan itt sose láttak csajt meztelen és itt kinyitja a pofáját…sok lúzer gyökér van itt… a többit nem is említem!

Pedig ha egy szűz lány még benne is lenne a szexben,akkor igen csak megköszönhetné a partner hogy neki adod a szüzességed,arról nem is beszélve hogy ez mekkora megtisztelő dolog a másik félnek!Ne add oda magad egy jött ment hülyének… Ismerd ki egy kicsit előtte ,vagy van más ötletem is de azt nem akarom hogy emiatt haragudj.

Erre mindig figyelj azért,remélem kicsit segített a válaszom!És bocsánat a zavarásért!

Ha van még kérdésed írd meg nyugodtan!Szép mosolygós napot Neked 😊

2021. jún. 7. 17:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem osztottam meg ezt senkivel az első randiknál, hogy szűz vagyok, vagy nem vagyok, és hogy hánnyal voltam, meg stb. Tinderen tényleg ez van? Lol. Én nem lennék hajlandó elmondani. De Tinderen ismerkedni sem. Elég buták lehetnek a mai fiatalok.
2021. jún. 7. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
7-es, ezt jól félreírtad.. :D Gondolom privátba akartad lol
2021. jún. 7. 17:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj… hát ez féltement neki csori :)

De az a baj hogy nagyon sok igazság van benne de hát ez van….

2021. jún. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!