Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen lehet párt találni, vagy inkább szexpartner kereső?
Is is. Most így hirtelen több part is tudok akik ott jöttek össze, vannak akik több éve. És vannak akik már házasok is.
Szval nem a hely számít hogy épp tinderen vagy hol :)
ki mire hasznalja. rengeteg ferfinal latom kiirva, hogy komolyat keres es ismerek is parokat, akik tinderrol jottek ossze es evek ota egyutt vannak.
ha neked komolyak a szandekaid, csak egyertelmunek kell lenni ezzel kapcsolatban, talalni fogsz komolyat az ellenkezo nemuek kozott is.
viszont az is teny, h sokan (foleg ferfiak) csak szexet keresnek. altlaban ok azok, akik azt hiszik, hogy a tinder olyan, mint egy automata, csak megnyomsz egy gombot es szebbenel szebb lanyok ugranak a farkadra. es ok azok, akik csalodottan, habzo szajjal szidjak az appot, hogy ez egy szar es nem jo semmire.
Mi Tinderen jöttünk össze a barátnőmmel, 3 éve vagyunk együtt.
(F/28, N/25)
Én fizikus vagyok, ő közgazdász. (Én átlagos, ő nagyon szép:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!