Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért van tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van tinderen?

Figyelt kérdés
Ha beszélek tinderen valakivel, és kiderül, hogy szűz vagyok akkor egyből lelépnek. Pl megbeszélek egy találkozót vele, és ő meg azért szeretne dugni, és kiderül, hogy szűz vagyok (de attól függetlenül lehet benne lennék), akkor rögtön kitalálnak mindenféle kifogást és csak úgy lelépnek. Ez tök bunkó szerintem, hogy a szűzeknek esélyt sem adnak kb.

2021. jún. 7. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
LOL 7-es, imádom ezeket a behízelgő gyökereket, akik beadják, hogy ők mennyivel jobbak, közben pedig csak kiszolgáltatott nőket akarnak levadászni... Helyesírásra meg érdemes figyelni, mert így nem csak gyökérnek tűnsz, hanem aluliskolázottnak is.
2021. jún. 7. 17:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szüzesség az csak suerelemben, kapcsolatban érték, alkalmiban nyűg. A szerelmeddel különleges, érzelmi élmény az első, alkalmi partner számára csak vacakolás, tapasztalatlanság, jó esetben óvatoskodás, rossz esetben egy barom és ugyanúgy betolná.

Örülj, hogy senki nem ment bele, nem lett volna túl jó élmény, ha egy érzéketlen ismeretlent fogsz ki.

Inkább egy bizalmasabb jobb viszonyban, lehetőleg kapcsolatban akard átélni az elsőt. Nem azért, mert "jaj hú de nagy kincs, oda ne add másnak", hanem mert valószínűleg jobb élmény lesz.

2021. jún. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!