Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális vagy lassú/gyors?
8 év kapcsolat (1 év tudatos egyedülállóság) után kezdtem újra randizni. Most van egy férfi. 4 randink volt eddig.
1. beszélgetős pár órát töltöttünk együtt
2. szintén beszélgetős a végén egy rövidke csókkal
3. színházba vitt, megfogta a kezem, kicsit cicáztunk simogattuk egymás kezét
4. itt már volt szenvedélyes csók, van szikra
a beszélgetés/ közös téma még mindig nem gond
én jónak érzem, úgy érzem jó úton haladtunk, most, hogy leírtam még jobban meggyőztem magam erről
// felmenni hozzá mikor szokás manapság? :)
nem akarom azzal elrontani, hogy hamar beadom a derekam
30/N
Kinek mi.
Mi párommal másfél hónapig ismerkedtünk neten az első találkozó előtt. Első talikor már csókkal üdvözöltük egymást és kéz- a kézben sétáltunk egész nap.
6 éve együtt vagyunk.
28N
Ha mi azt mondjuk, hogy lassú, akkor gyorsan lefekszel vele?
Vagytok annyira felnőttek, hogy ezt meg tudjátok beszélni /oldani, úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha nem beszéltek róla, akkor meg tégy legjobb belátásod szerint.
Nem vagyok az a férfi aki csak szexre játszik. Persze nyilván fontos egy kapcsolatban a szex.
Valamint én nehezebben nyílok meg, és nehezebben is ismerek ki másokat. Vagy inkább úgy fogalmaznék szeretem jobban, hosszabban megismerni a másikat, mielőtt bármibe is belemennék.
Azt mondanám én még találkozgatnék veled párszor, szex nélkül.
De ugyanakkor ha mondjuk az 5. randi szexel végződne, akkor sem könyvelnélek el könnyen kaphatónak. Egyszerűen ismerkednénk tovább, picit felszabadultabban, mivel volt szex.
Egy valamit tanácsnak fogadj meg :
Csak akkor feküdj le vele ha te is akarod, és nem leszel morci ha aztán már többé nem érdekled.
Nagyon sok férfi ugyanis lyukra játszik, és ezt nagyon jól leplezi.
Nálunk első randin vacsora, beszélgetés, pár óra volt. Második randin meghívott ebédelni, utána felmentünk hozzá, csók. Harmadik randin ő jött hozzám, szex. Fél éve vagyunk együtt, eddig minden a legnagyobb rendben.
39N
Ahogy jónak érzed. Amiatt ne fogd vissza magad, mert mások ezt mondják.
Én mindig komolyan veszem a randi partnerem, és nem érdekel, hogy mennyit kell érte "küzdeni", ettől számomra senki nem értékesebb, vagy kevésbé értékes. Ha rögtön megvan a kémia, attól még ugyanúgy érdekel a személyisége, hogy előbb fekszik le velem, de ha várni akar, akkor várok, hisz még mindig a személyisége érdekel.
Ha a fickó normális, akkor ennek nincs jelentősége és akkor szexeltek, amikor jól esik. Ha meg kamuzik, akkor húzhatod a végítéletig is, úgyis át fog vágni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!