Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek tetszene, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?

Figyelt kérdés

A randi a férfinál lesz, vacsora a házában. Utána hazamegy a lány.

[link]

2021. jan. 14. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem is nagy a mellem, és sajnos a nagy mell sok ruhát kihívóvá, vagy közönségessé tesz. Valaki belinkelte ugyanezt a ruhát egy deszka nőn - rajta nem ennyire szörnyű.

Pl. Keira Knightley régen hordott ilyen köldökig vágott ruhákat, amik nem néztek ki rajta rosszul, mert semmi melle, de ha mondjuk Salma Hayeken lett volna, már megnézték volna. Sajnos ez a nagy mell egyik átka.

2021. jan. 15. 15:00
 72/74 A kérdező kommentje:
#71 te beszélsz stílusról, meg az ide válaszolgatók?😂 A sok undorító komment után, meg lehordás után, amit egyesek ide sz@rtak, majd valós, hogy normálisan fogok válaszolni. Okádék a te stílusod is, megnyugtatlak. Látom más írogathat, hogy nekem csöcsöm van és a többi, de amikor visszakapjátok már nem tetszik mi?:D Na lehet innen elhúzni neked is.
2021. jan. 15. 17:45
 73/74 A kérdező kommentje:
Ja, és normális válaszokat mindig megköszöntem, de azt nem fogom hagyni, hogy a magadfajta kis névtelenek lehordjanak meg sértegessenek ok nélkül. El lehet gondolkozni az ok-okozati viszonyon.
2021. jan. 15. 17:49
 74/74 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező mennyi idős vagy?
2021. jan. 15. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!