Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?
2021. jan. 14. 14:03
62/74 anonim válasza:
59-es vagyok, eddig is nőként írtam több választ, mindegyiket normálisan.
64/74 anonim válasza:
Sztem maga a ruha elég olcsó, bazári... elegáns akar lenni, de nem igazán az... iszonyat gagyinak tűnik az anyaga a kpen is, és emiatt olyan "elegánsnak tűnni akaró diszkóliba" hatása van. De ha neki is ez a stílusa mondjuk buliba, egy sima lakásos randira ez túlöltözött, kiv. ha direkt mondta, hogy öltözz ki.
65/74 anonim válasza:
A letámadásodat nem értem...
A ruha szerintem se szép, de ha csak kivágottság a kérdés, az nem extrém, belefér simán.
66/74 exronin válasza:
Miért mondod, hogy nem akarsz szexet? Hogy érsz haza nyolcra? Miért teszed ki a csöcsöd
67/74 anonim válasza:
Tőlem hazamehetne a lány, de hogy nem b@szatlanul azt hétszentség.
68/74 anonim válasza:
Engem a víz kiver ezektől a "bőr" cuccoktól.
Szerintem sokkal szebb/ízlésesebb darabok vannak ezeken mellett, bár az igaz, hogy ez a divat jelenleg.
Igazából, engem már nem nagyon érdekelne ha így jelennél meg(tekintve, hogy 100 lányból/nőből 90 hord ilyen ruhákat), de nem aláználak a ruha miatt és nem is magasztalnálak, de tetszeni nem tetszene:)
69/74 anonim válasza:
Ezt a ruhát ki kellene tisztítani, csupa folt az eleje. Mintha egy kocsi lefröcskölt volna.
70/74 anonim válasza:
Kérdező, a stílusod is elég ócska, szóval lehet, még passzol is hozzád a ruha:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!