Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?
2021. jan. 14. 14:03
41/74 anonim válasza:
Ezt én is túlzasnak tartom....
Egy étterembe elmegy, de egy otthoni vacsihoz... sok. Akkor már a 8as által mutatott szett...
Egyébként igen... vacsira mész, de nem akarszott aldni. Akkor este 8ra hogy érsz haza? 🤣
42/74 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem csinos a lány, mert csinos, jó alakú.
Ettől viszont még nem kell egy igénytelen ócska sz...rt felvenni. Ebben kb. kiállhatna a sarokra is, üzletet kötni.
43/74 anonim válasza:
44/74 A kérdező kommentje:
#43 zara, de mindegy.
2021. jan. 14. 19:38
45/74 A kérdező kommentje:
Na szóval köszönöm a normális válaszokat, nem baj ha másoknak nem tetszik a ruha, elvégre ezért kérdeztem. Ettől függetlenül szerintem szép, egyáltalán nem ócska, se az árát, se pedig a minőséget illetőleg.
2021. jan. 14. 19:40
46/74 anonim válasza:
Étterembe? Akkor már otthon játszok benne micsodanőset, minthogy elegáns helyen megjelenjek így.
47/74 A kérdező kommentje:
#46 te amúgy is játszhatsz bármilyen ruhában.
2021. jan. 14. 20:03
48/74 anonim válasza:
Játszani csak játszóruhában. Ne legyünk állatok.
50/74 anonim válasza:
Otthon még csak-csak, de emberek közé nem szívesen mennék ilyen ruhát hordó nővel. Égne a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!