Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?
2021. jan. 14. 14:03
11/74 anonim válasza:
Vagy az anyja házában?
Sztem ez inkabb eterembe valo
12/74 anonim válasza:
Nekem ez a ruha valahogy ócska hatást kelt. A kevesebb több lenne.
13/74 A kérdező kommentje:
#3 rendben, elfogadom a véleményed. Mondjuk a kérdés pont nem neked szólt.
2021. jan. 14. 14:29
14/74 A kérdező kommentje:
Nem panellakás és nem is az anyja háza.
2021. jan. 14. 14:30
15/74 anonim válasza:
Mivel úgyis vacsira mész meg kénytelen vagy hajnali 5-ig ott dekkolni, hogy ne büntessenek meg a tiltott sávban való mászkálás miatt, végülis oké, dugni úgyis fogtok. Gondolom, arra szántad. Mert mondjuk egy napközbeni kávézásra egy picit prostis, nu.
16/74 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, kellően izgalmas, de nem túl kihívó! Biztosan egy teljes alakos nagyobb látványt nyújt! Jó szórakozást remélem sikeres lesz!!
F
17/74 anonim válasza:
Legalább vacsorára hivott nem natur szexre ahogy az amatőrök csinálják :D
Becsulendo es sztem már nyert is.
18/74 anonim válasza:
Nekem a #8-as változata jobban tetszik, akár szintén feketében.
19/74 anonim válasza:
Legyen csinos, sőt szexis. De ez a csipke annyira cigányballagás.
20/74 anonim válasza:
14#szoval a mögöttes tartalmat azt ugy nem erted..
Hát téged sem az eszedért szeretnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!