Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy nő "túl sok" férfival fekszik le? Mikor a szex a nőknek is ugyanolyan jó érzés, mint a férfiaknak. Sajnáljátok a nőktől?
Az unalomig mondogatott példát tudom csak én is mondani.
Egy kulcs ami minden lakatot kinyit, az egy király kulcs. Azonban egy lakat, amit minden kulcs kinyit, az egy rossz lakat.
Jobban belemenve a témába, személy szerint sértené a büszkeségemet ha az aktuális barátnőmön átment volna a fél város. Vitában úgyis felhoznám neki, és a fejéhez vágnám. Ezért nem is kezdenék vele.
Én nem sajnálom, tényleg. Az én nézetem szerint, mindenki azt csinál, amit szeretne, addig a pontig, amíg nem árt vele másnak. Felőlem mindenki, mindenkivel úgy és annyit szexel, amennyit csak akar.
Viszont látok egy óriási különbséget. Ha egy férfi lefekszik 10 nővel, akkor lefeküdt 10 nővel és ennyi. Általában, ha egy nő lefekszik 10 férfival, akkor pár iránt érzelmeket is fog táplálni, csak nem fog működni a dolog. Nem véletlen, hogy egy csomó nő kiég 20-30 éves korában, míg férfiak közt alig van ilyen.
Egyszerűen a legtöbb nő érzelmesebb szexualitás terén, mint a legtöbb férfi.
Kedves 5-ös, számomra pedig nem értékes egy olyan kulcs, ami minden toitoi wc-hez jó, hiszen a kincsesládákhoz nem gyártanak olyat, ami kompatibilis lenne ezekkel.
Nos, ez kb pont olyan gyermeteg, és idiótaság, mint amit te írtál.
Részemről is mindenki annyi ellenkező neművel fekszik le, amennyivel akar, maximum nem egymást keressük, mert mások az igényeink, prioritásaink. Ettől még nem ítélek el senkit, mindenkinek a magánügye. Persze, azért az ilyesmit nem árt előre tisztázni, mert az viszont rettenetesen undorító, ha valaki szexért becsapja a másikat.
Ez, egyáltalán nem baj. Annyi, az ilyen nőket, egy bizonyos réteg pasi, nem tud elképzelni hosszú távra.
Viszont, marad bőven, akiknek ezzel nincs semmi problémája.
Úgy döntesz, komoly kapcsit akarsz, lesz rá jelentkező.
Én nem sajnálom tőlük, de tuti hogy egy ilyen nőt nem vennék feleségül. Férfi létemre sem akartam soha minél több nővel kipróbálni, sőt épp ellenkezőleg, én a minimumra törekszem. Úgyhogy ezt várnám el (és szerintem joggal) a páromtól is.
Ja és ha szerintetek teljesen természetes dolog 5, 10 vagy még több emberrel lefeküdni, akkor legyetek szívesek vállalni is majd ha egyszer rákérdez valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!