Miért baj a nőknek, ha egy másik nőnek ugyanolyan cipője, ruhája van, mint neki?
Mert sok retardált nő probál egyedi lenni TÖMEG-GYÁRTOTT RUHÁZATokkal/kellékekkel... Sügérek.
Én legalább átvarrok dolgokat/feltuningolom vagy varrok. ;)
Amúgy tojd le az illetőt s mondd meg "ba€#szd ki együtt néztük, nekemis tetszhet" meg mondjon azt amit akar... Ne legyen ovis.
Komolyan felnőttek közt is annyi 10éves agyi szinten rekedt ember van. XD
Ne vedd a szivedre egy önző "csak én én én" ember szavait.
23-N
Nekem nem baj, mert tudom, hogy rajtam jobban áll, és a másik csak gyenge utánzat.
(Nem vagyok beképzelt egyáltalán, csak van néhány egyéniség nélküli, stílustalan barátnőm, akik állandóan másolgatnak, mert maguktól 2 lépést nem tudnak tenni.)
Igen ezt En sem ertem!
Eleg csak a fiukat megnezni nyaron - telen szinte egy ket kivetellel de mindegyiken a rovidgatya szinte kenyesen centire egyforman terdigert ehhez egy polo tarsult meg egy sportcipo!
Tiszta egyenruha....
Vagy inkabb otlettelenseg!
Erdekes !
Egy lany meg azt irta a multkor,hogy azert vasarol a ferfi osztalyrol polot,ruhat,stb mert nagyobb a valasztek mint a noi osztalyon..
Erre szojjel gombot utcso!
Meghat mint tudjuk,ha egy ferfi mer a megszokott szurke egyenruha stilusu ruhaktol elteroen oltozkodni,azt rogton lehomarozzak!
Tehat hiaba van tobb valasztek a ferfi osztalyon ha a tobbseg gyavasagbol nem mer valtani,vasarolni Maganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!