Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A cluse órák mind nőknek van?...

A cluse órák mind nőknek van? Mert például a totál fekete szerintem egy pasinak is elmenne.

Figyelt kérdés

[link]

Én például erre gondoltam. Sehol nem találok olyan férfi órát ami ennyire letisztult lenne. Sok helyen olvastam hogy ez férfi/női,de valahol csak azt hogy női vagy csak férfi...

2016. aug. 22. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Amit linkeltel a total ferfi!

Egy non eleg gazul mutatna!

Hord nyugodtan!!!

2016. aug. 22. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Utána olvastam és csak női órák ezek! Pedig szerintem totál pasis...egy nőn nagyon hülyén mutatna szerintem..
2016. aug. 24. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazad van!

Ez az iras kb. Annyit er mintha egy nadragot ami ferfi , beakasztanal a noi reszlegre es ettol mar noi lenne...

Szoval hord nyugodtan ha tetszik , vagy nevezd el uniszexnek ahogy a pitcsak szoktak a ferfi rucikat ha megtetszik nekik!

Vegyel peldat roluk neha nem cselekszenek hulyen!

A pasik rinyalnak sokszor ezen hogy valami noi akkor hogy vegyem fel ??

Jajj...

2016. aug. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!