Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fekete nőknek miért van...

A fekete nőknek miért van nagyobb fenekük?

Figyelt kérdés

Én személy szerint soha nem láttam még fehér nőt ekkora hátsókkal,viszont kb. minden 4. fekete nő büszkélkedhet ekkora fenékkel úgy,hogy nem elhízott.Nekem akkor lenne ekkora valagam,ha legalább 80-90 kilót nyomnék.Ez miért van?

[link]

[link]

2010. júl. 11. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert ilyen tipusuak, amugy nekem nagyon nem jön be, annyira aránytalan.. 21/F
2010. júl. 11. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem inkább ilyenek jönnek be csaj vok
2010. júl. 11. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
mert olyan a testalkatuk
2010. júl. 11. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
ezeken a képekbena zért részben photoshop van;)
2010. júl. 11. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát az igazat megvallva a feketéknek egészen más az egész izomzatuk mint a fehéreknek. Nézd meg a futókat.. az első percben 2 csoportra oszlanak a versenyzők,elől a feketék,utánuk a fehérek:D Ez van, én irigylem őket:) De ezek a képek azért tényleg meg vannak szerkesztve kicsit
2010. júl. 11. 12:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszenének a telt idomú nők,ha ffi lennék :)és én is irigylem őket..viszont mellben szerintem a fehérek nagyobbak
2010. júl. 11. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek beültetés után néznek így ki. Egy újságban olvastam hogy egyre inkább elterjedt ez a szokás. Látod mennyire gömbölyű? Hatalmas szilikon van benne.
2010. júl. 11. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Irigylésreméltó feka seggel rendelkeznek, amit akkor sem tudsz direkte előidézni, ha az egész életedet a lépcsőző gépen töltöd a konditeremben. :DDD (Csak furcsán, deréktájon kezdődik a fenekük.)
2010. júl. 11. 18:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,pl Kim Kardashiannak is műpopija van,ha jól tudom.De eltekintve az implantátumoktól,alapból is nagyobb a fenekük.:(
2010. júl. 11. 21:28
 10/10 anonim válasza:
Aztán majd nézz meg egy ilyen nőt 45-50 évesen !
2013. jún. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!