Ha a fekete miteszereket kinyomkodom magamnak, tudok nagyobb bajt csinűálni mint volt? Régóta ott van, és kis fekete pöttyök, nem szeretném h eesetleg heges legyen
Hát...
Nekem az orrom tele van, azokat az isten nem tudja kinyomkodni. Egyszer próbáltam 4-5 éve, azóta is látszik a helye, mert hámlott, meg lejött a bőr stb, pedig gondosan odafigyeltem. Inkább menj el kozmetikus tud ajánlani rá arckezelést 2-3ezerből kijön, nem olyan drága. van ahol csak 1000-1500 forint.
Ha pl a szád szélénél van 2-3 hatalmas fekete pötty, akkor azt ha sikerül kinyomhatod, nem lesz gond.
De ha az arcod egyéb részén vannak és sok, akkor csak ártasz vele magadnak, és úgyse nagyon jön ki... :(
Azt hittem valami kiscsaj vagy :DDD
Tényleg nem ér annyit. És te még alapozót se nagyon tehetsz magadra :))) vagyis nem olyan mértékben.
Nyugodtan menj el kozmetikushoz, oda pasik is járnak, nem ciki. Gyantáztatni és szolizni is járnak pasik, ez semmi nem lesz ahhoz képest.
off: emlékszem régen én is forraltam vizet, és kamillás vízzel gőzöltem, törölközővel letakarva a fejem minden... azt hiszed ért valamit?! :D
Vagy ami még nekem jó volt: garnier pure bőrradír (kék 150mles kiszerelésben) vagy a clean & clear lila mitesszer eltávolító bőrradír. Ezek értek valamit, már az első használat után. DM-ben megvásárolhatók.
És heti 1-2 alkalommal oriflame agyagos arcmaszk, piros 50 ml-es tubusban kapható.
Bőrgyógyász biztos tud ajánlani jobb dolgokat, de szerintem kozmetikushoz a legegyszerűbb elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!