Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig fekete srácként csak szexuális játékszer lehetek
a nőknek?
1/11 anonim válasza:
ez hülyeség:D miért lennél az?
2015. okt. 13. 19:33
Nem. Szerintem legyél büszke a származásodra és ne szégyelld, sok fehér nőnek bejönnek a fekete vagy félvér pasik. És a tendencia még mindig az hogy az ilyen kapcsolatokat a fehér nők sokkal komolyabban veszik, mint ti :P
Puszi
2015. okt. 13. 19:35
nyomi kettes hogy nyal már... :D hát lehet h csaka farkad miatt kellesz a legtöbb felszínes magyar nőnek
2015. okt. 13. 19:42
Nyomi hármas meg löki a rasszista stereotípiákat, miközben fingja sincs a dolgokról :D
2015. okt. 13. 20:13
5/11 A kérdező kommentje:
Én komolyan venném, ha nem azt tapasztalnám, hogy csak hús vagyok a piacon.
Nézd kérdező vannak ilyen lányok is tényleg, meg olyan fekete pasik is akik szintén csak a lyukra mennek. Sajnos ritka az ilyen kapcsolat ami jól működik, ebben valahol mindkét fél hibás szerintem :)
2015. okt. 13. 20:19
az,hogy félig fekete ezelég tág fogalom, cigény vagy vagy félig néger,arab?
2015. okt. 13. 20:50
azt metszitek h a 3-as csaj az a csaj, aki múltkor kiírt egy kérdést, hogy összejár qrogatni valami idősebb fószerrel, a csaj 19 éves kb a fószer meg volt 40 körüli. most meg a néger fütyi kell neki. onnan tudom, h priviben reagált :D a neve ismerős volt.
2015. okt. 13. 21:04
Pedig nem az a fontos, h kinek milyen vagy h kinek milyen a borszine.. jesszus mennyire felszines emberek vannak.. nem hinnem kedves kerdezo:) sok normalis lany el a foldon csak az a baj h meg tobb a felresikerult 16l
2015. okt. 13. 21:07
A fekete az fekete, nem pedig arab vagy roma... ??? Ez miért kérdés bárkinek?
Figyelj kérdező, valóban igazad van,a fekete férfiakat sok fehér nő fetisizálja, ugyanúgy, ahogy az ázsiai nőket fetisizálják fehér vagy akár fekete férfiak is. Sajnos ez olyan dolog, amivel a származásod miatt kénytelen vagy megbirkózni, de rengeteg jól működő mix-párkapcsolatot ismerek, úgyhogy erre azért ne vess keresztet még. Általában beszélgetésből hamar kideríthető, ki az, aki komolyan vesz, ki az, aki rasszista, aki sztereotipizál, vagy aki fetisizál. Figyelj oda, légy jó emberismerő, és nem lesz gáz :)
2015. okt. 13. 21:25
Kapcsolódó kérdések: