Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már aki kipróbálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már aki kipróbálta fekete pasival vagy nővel?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatokat szereztetek? A beszámolókat ide írjátok vagy priviben ha esetleg olyan a dolog amit nyilvánosan nem osztanál meg.

2015. okt. 5. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Vidéki nagy egyetemi városban tanulok, ahol mindig direkt felveszek a szabadon választhatóak közül olyan tágyakat, félévente 1-2-t, amik angol nyelvűek és tele vannak külföldiekkel és max. 10-20% a magyar. Ráhajtok az arab, vagy ázsiai, latin, vagy néger lányokra is.

Tavaly ősszel volt sikerem egy feka lánnyal, akihez odamentem órák után párszor. Hazakísértem a kolijáig, aztán randizni is hívtam. Amúgy nem volt valami nagy szépség, de tényleg élmény volt kinyalni a feka puncit és megba-.szni. Szerencsére nem muszlim, hanem keresztény gyökerű volt és ő maga is szabadosabb hozzáállású (azért is jött Európába cserediáknak).

Kb így nézett ki, mint ezek itt majd a képeken. Tényleg nem volt nagy szépség, de már csak a bőrszíne is begerjesztett és nagyon álltam rá végig, amíg vagy 2 hónapig tartott a dolog köztünk.

[link]

[link]

[link]

Azóta is próbálkozok idegen rasszú lányoknál, ahogy korábban is, de gondolom annyian hajtanak rájuk, hogy engem észre sem vesznek a tömegben, pedig nem vagyok egy csúnya gyerek. Inkább nekem kéne kimenni Afrikába, Ázsiába vagy Dél-Amerikába, hogy a helyi nők ráhajtsanak a fehér farokra. De örülök ennek az egy élménynek is, tényleg jó volt.

22/F

2015. okt. 6. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!