Miért baj a nőknek, ha egy másik nőnek ugyanolyan cipője, ruhája van, mint neki?
Figyelt kérdés
Miért olyan hatalmas probléma, ha egy szép cipő, ruha megtetszik valakin és beszerzek egy ugyanolyan darabot belőle? Konkrétan egy cipőről van szó, amit egy kolléganőmmel együtt néztünk. Ő nem is akart venni amúgy semmit, de másnap lecsapott rá. Én pár napig gondolkodtam rajta, de végül amellett döntöttem, mert nekem is nagyon tetszett. És haragszik miatta... nem mondta a szemembe, csak a hátam mögött... itt nem egy egyedi tervezésű ruhakölteményről van szó, hanem egy boltban kapható konfekció darabról... és amúgy teljesen más a stílusunk, nincs szó utánzásról...2016. okt. 3. 15:46
11/13 anonim válasza:
#9 én azt vettrm észre hogy pólóból persze hogy több van a férfi osztályon mert ingen kívül még mit hordana? A nőknek ott a sok csillivilli superextra felső, sima mintás póló tényleg egyre ritkább, de a legtöbb boltban a férfi ésa gyerek osztály együtt akkora vagy kisebb mint a női.
12/13 anonim válasza:
Jajh,ilyet senki se turkál,mint én. :)
13/13 anonim válasza:
Tojd le, elég gyerekesen viselkedik felnőtt létére.
Engem nem zavarna ha valakin meglátnám a pólómat vagy a cipőmet, épp minap jött szembe egy csaj ugyanolyan magas talpú vászoncsukában, mint az enyém. És akkor mi van?
Amúgy csodálkozni szoktam, ha valakin meglátok ugyanolyan pólót vagy kabátot, mert ezeket a ruháimat általában túrni szoktam és emiatt nem jönnek szembe az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!