Csak nekem tűnik úgy, hogy a ma divatos ruhák az alacsony nőknek nem állnak jól, vagy túl hosszúak, vagy túl bőek?
Ráadásul keresztbe csíkozás is nagyon divatos ami optikailag szélesít. Ma legalább 25 ruhát felpróbáltam kínaiban és drágább butikokban 3ezertől 14ezerig.
157 cm vagyok és 56 kg,szóval kövér sem vagyok,úgy mondanám formás. Lehet csak én látom én. Hétvégén vagyok Pesten csak, tehát nem mindig tudok benézni plázákba,de ott is vagy strandruha-féleség van,amiben elveszek, vagy elegáns.
Hát lányok ez aranyos, de sajnos én nem vagyok olyan vékony,mint ti. A lábaim nagyon izmosak, a melleim elég nagyok,szóval nekem nem menne valószínűleg a gyerekosztályon.
Éltem amúgy Amerikában és ott volt külön petite divat, alacsony lányokra való ruhák,kabátok,felsők,nadrágok mindig nagyon sok üzletben és jó áron, de itthon nem találok.
Idehaza még abból a márkából sincs petite, aki egyébként gyárt, pedig nem hinném hogy kisebb piacuk lenne, mint a pl: plus size daraboknak.
Egyébként igen, "tall" sincs.
Kedves 6-os! Bizony nagyon megszenvedünk mi is,sőt a cipőt nem is említem már,mert6-os,5-ös cipőt nem könnyű ám kapni még a kínaiban sem,mert vagy mindjárt elviszik és limitáltak,vagy nem is hoznak.
Egyébként igen, Amerikában külön van magas és alacsony lányokra való márkák rengeteg helyen,de jó is volt ott vásárolnom, soha nem kellett a nadrágjaimat varrónőhöz vinnem,hogy felhajthassam őket.
Amúgy szomorú és sokat mondó,hogy a plus size,vagy ahogy mások mondják a duci divatra sokkal nagyon az igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!