Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves lányoknak a páwák jönnek be, a huszonéves nőknek meg azok akiknek van autoja háza?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 17:46
1/29 A kérdező kommentje:
így aki tizenévesként nemvolt páwa,huszonévesként nemkeres
jól az senkinek nemfog kelleni
2016. nov. 27. 17:46
2/29 anonim válasza:
Doekos vagy, tetszik
hogy ilyen szépenfogalmazol és
jól ta golod a mondatokat
3/29 anonim válasza:
Ez így van. És a 30-40 közötti csajoknak meg a huszonéves csóró de szexi hapsik.. 😁
4/29 anonim válasza:
30feletti pasiként komolyan mondom,nem lehet eldönteni mi alapján választanak,ma is láttam egy gyönyörű lányt egy Béla horpadék 190centis bénasággal.
Nem értem...
6/29 anonim válasza:
Milyen az a Béla horpadék? :)))
7/29 anonim válasza:
És mi van akkor, ha tizenéves lánynak olyan jön be akinek van autója háza? Ezt nem lehet tudni, már én se tudom, nincs alapja, mi alapján választanak nők.. de mindig azt aki proaktiv, akihez kedvük van, és előszeretettel osztogatják a szövegeket hogy bocsika de már nem vagy jó..
8/29 A kérdező kommentje:
igazam van,remélem nemtörlik a kérdést
2016. nov. 27. 18:04
9/29 anonim válasza:
Béna horpadék...
190cm,Max 65kg lehetett,a csaj meg bombázó
Én meg 192cm 95kg
10/29 anonim válasza:
Most elképzeltem egy csoport tizenéves lányt, ahogy az állatkertben gyönyörködnek a páwákban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!