Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok! Nektek könnyebb tizenéves lányokkal ismerkedni, kapcsolatban lenni, mint a saját korosztályotokkal?
Ismerkedni... esetleg. Nyitottabbak, nincsenek olyan elvárások. De kapcsolat...? Még a korosztályommal sem tudom elképzelni, mert fene nagy elvárások vannak, komolyat tervezni velük viszont nem lehet. Én házasodni akarok és családot alapítani, nem járni és csak egymást szórakoztatni. Ergo komolyak a szándékaim. Na most a korosztályomnak nem. Szóval maradnak az idősebb nők. (persze ott is meg kell válogatni...)
De ismerkedni könnyű tizenévesekkel. Már amelyik nem zárkózott, szégyellős persze. Azokkal nem.
23/F
nem könnyebb.
23 vagyok, és kavartam egy 15 évessel még nyáron.
Jól írták előttem, totál más pioritás számított.
Jó kocsi legyen, izmos, jóképű srác, stb sstb...más tulajdonságok nemigen érdekelték. legyen lóvé vagányság, és ennyi.
míg:
a saját korosztályomnál ugye a jó kinézet mellett, a bizalom, hűség, kedesség, stb tulajdonságok is kellenek.
anyagias javak annyira nemérdeklik őket, jó ha van, de csakazért mert nincs nem szakít veled, ha már szeret. :)
vannak nyilván kivételek mindkét csoportban.
amitől azonban én hányok, hogy huszonéves csajok, akik elvileg mint írtad is, saját korosztályom, tehát hozzám lenne való, húznak a 30 asok felé...merthogy komoly, érett, van kocsi, lakás, ezáltal biztonság....szóval pro és kontra lehetne napokat vitatkozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!