Kedves tizenéves lánnyal rendelkező szülők! Miért jó nektek, hogy lotyót neveltek a saját lányaitokból?
Már elnézést, de kezd undorító lenni, hogy 13-15 éves kislányok össze-vissza szexelnek, bagóznak, vedelnek, drogoznak! Hol vagytok, kedves anyukák? Miért lenne nehéz megnevelni a gyereket? Miért egyszerűbb azt mondani, hogy megbíztok benne, ha egyszer nincs alapja?
Vagy ennyire vakok vagytok, hogy nem veszitek észre rajtuk a bagószagot, vagy hogy érdekes módon későn jár haza? Miért lenne nehéz néha-néha belenézni a gyerek táskájába?
Erről a mai helyzetről nem (csak) a gyerek tehet, hanem a gyereknevelésre alkalmatlan szülők!
Ez az egész nem is érdekelne, csak szörnyű belegondolni abba, hogy mi lesz, ha nekem lesz tizenéves gyerekem és ezeket fogja nézni, neadjisten utánozni... Vagy vége lesz egyszer az elnéző szülők divatjának?
Jaj de jó kérdés!
Ha személyesen feltettem valakinek,azt a választ kaptam, hogy közöm sincs hozzá (tényleg így van), vagy pedig más időt élünk már.
Annyi kettősséget fedezek fel az emberekben. Nézd meg az itteni kérdések zömét. Arról szólnak, hogyan kell a lehető leginkább burokban nevelni a gyerekeket. lehetőleg mindent amit kiejt a száján megadni neki. Apró korától kezdve megérteni a lelkét véletlenül se bántani, félteni óvni. Egyes anyukák ölre mennek egy - egy rossz szóért a gyerekkel kapcsolatosan.Aztán hipp-hopp jön a tinikor, amikor tisztelet a kivételnek olyan ívben tojnak a gyerekre, hogy az valami hihetetlen. Tényleg egyes tiniket ha a sulis öltözetében kivinnék az út szélére simán eladhatók lennének (de meg merem kockáztatni, hogy az ott dolgozókhoz képest túlöltözöttek lennének). Tizenévesek masszív alkoholistákat meghazudtoló módon isznak.
Más idők? Ez érdekes... Ők tették mássá, az ő felelősségük, hogy ez a helyzet.
Nincs hozzá közünk? De igenis van, míg az arcomba tolják a pucér fotóikat, meg hallgatom őket a buszon. Akkor nem lenne közöm hozzá, ha megmaradnának a hülyeségeikkel a szobájukban.
Nem tudom miért ilyenek vagy miben mások a dolgok...:(
Tesóm 12 éves. De ő csak azért nem ilyen mert nem "lányos" nem festi magát stb... viszont félek, hogy cigizik...de én már nem élek velük...anyáék nem tudnák fegyelmezni...de ahogy láttam az osztálytársaikat...meg hallottam őket! Mint valami áh...szóval szánalom, hogy így beszéljenek felnőtt, vagy idős emberekkel...mintha utolsó senkiháziak lennének...azok a lekezelő stílusok, meg egyebek...:( Nem tudom mi lesz a világból így...
Mi (18 éves kor körül) még azt hiszem azért vagyunk "normálisabbak, vagy voltunk azok" mert a szüleinkre még jobban kihatott a szocializmus és a rendszerváltás előtti időszak...az ilyen szülők meg szerintem azok akik már akkor is lázadtak volna, ha nem börtön járt volna érte...és most ezt tudat alatt átültették a csemetékbe...
Kedves Utolsó!
Tisztelet a kivételnek a fiúk is ledér nőnek öltöznek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!