Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?
#49 nőként minek válaszolsz? Férfiaknak szólt a kérdés.
Ezeket a rosszindulatú kommenteket, 100%, hogy nem férfiak írják. A nők kötnek állandóan bele a másikba, főleg, ha jobban is néz ki az illető. Ismerem az ilyen típust.
Miből gondolod, hogy bárkinél jobban nézel ki? Hogy nem vagy elhízva, és hogy sikeült felvenni egy csöcsfelnyomós melltartót? wow ez már teljesítmény.
Senki nem téged kritizált, hanem ezt a szar ruhát. De vedd fel nyugodtan, csak magadat járatod le.
#53 látom savanyú a szőlő. Nincs szükségem "csöcsfelnyomós" melltartóra, anélkül is bőven van mellem. Megkértem fentebb, hogy a rosszindulatú nők ne ide írogassanak/ itt éljék ki magukat, tudom mi miatt nem tudnak lekattanni a témáról. Nem nektek szólt a kérdés, ezen mit nem lehet felfogni?
#54 de igen, hófehér bőrű roma🤦🏻♀️😂
#55 nem ettem fel kérdést semmilyen alakkal kapcsolatban sem, csak egy pulcsival kapcsolatban, az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!