Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak. Ha jeleztek egy fiatalabb hökgynek, hogy szeretnétek valamit, a lánytól milyen reakciót vártok? Mi az a jel ami nem túl sok, de mégis határozott?
20as éveim elején járok. Van egy nálamnál kissé idősebb kollégám, akit egy ideje kinéztem már. Az elmúlt 1 hónap során elég sok jelet adott, flörtökgetett, tapizott (de csak kis kedvesen). Ezekre én a piruláson kívül nagyon nem tudtam reagálni. Nagyon zavarba jöttem tőle. Többször utalt arra is, hogy a reakcióra vár. (Pl: elmegy valahova de visszajön, mindez munkaidőn túl; és vissza is jött többször értelmetlen mármár abszurd indokokkal). Sajnos felettem áll a ranglétrán, ezért akárhogyan nem állhatok/szólhatok hozzá, de valahogy jelezni szeretném neki, hogy tetszik a dolog, és hogy nem állok közönbösen a témához.
Szerintetek mi az, amit tehetnék? Mi az a tett ami kicsit közelebb hozna?
Nem kell csinálnod semmi extrát. ;)
Elég ha mosolyogsz rá, és a szemébe nézel. Hidd el, a pasik nagy hányada akkor is bepróbálkozik, ha jelet sem adsz, hát még ha egy kis mosolyt eleresztesz, esetleg mellé kacsintasz egyet, akkor tuti érteni fogja.
Ha nem lép mégsem, menj oda hozzá beszélgetni, de szerintem nem lesz rá szükség.
Látni fogja.
Főnök bácsinak már biztos van tapasztalata abban, hogyan használja ki a beosztását és dugja meg a beosztottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!