Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?
2021. jan. 14. 14:03
1/74 anonim válasza:
Megszexuálnám a mellét. Na viccet félretéve elmegy.
3/74 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de ez annnnnyira keleteurópa. Prostisat keverni az elegánssal.
Na meg ez a ruha nekem nem azt üzeni, hogy hazamegy a lány.
4/74 anonim válasza:
hát biztos, hogy dupla annyit álmodoznék rólad a negyedik randiig! szerintem vonzó és izgalmas. mondjuk én sosem az öltözékből próbálom kitalálni, meddig szeretne elmenni a nő, aki viszont aki olyan fajta, az lehet, hogy több szándékot fog mögé képzelni.
5/74 anonim válasza:
#3 az inkább kelet-európa, hogy szexi = prosti, egy valamirevaló nő meg legyen szíves titkolni legalább egy hónapig, ha vonzó külseje van.
6/74 A kérdező kommentje:
A képen nem látszik, de kb combközépig ér a ruha.
2021. jan. 14. 14:10
7/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2021. jan. 14. 14:11
8/74 anonim válasza:
Szerintem ez túl túlgondolt ehhez a randihoz, főleg a ha férfi meg egy póló-farmer kombóba vár.
Ennek egy kicsit lazább verziója:
9/74 anonim válasza:
Miért ne öltözhetne egy nő csinosan? A nő tudjon már elcsábítani, ugyanis az a dolga az ismerkedésben, ha kellek neki. Mibe menjen randira? Otthonkában meg kendőben, nehogy valaki prostinak nézze? Jézusom. A ruha egyáltalán nem kihívó. Ha meg a pali erre úgy reagál, hogy prostinak nézi, akkor annyi esze van.
10/74 anonim válasza:
Es kb ezt egy panellakasban kéne elkepzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!