Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek tetszene, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszene, ha a 3.randira egy ilyen ruhában menne a lány, vagy túl sok?

Figyelt kérdés

A randi a férfinál lesz, vacsora a házában. Utána hazamegy a lány.

[link]

2021. jan. 14. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
29%

Hát ha szex nélkül mész haza akkor nagy ki b szás a csávóval!

Ez a ruha kb előjáték

2021. jan. 14. 14:51
 22/74 anonim ***** válasza:
57%
25/N Szerintem jó választás. És fura, hogy mindenkit, aki ezt írta, lepontoztak. Szerintem ilyet ne kérdezz gyakorin, úgyse nekik öltözöl, hanem magadnak, meg a kiszemeltednek.
2021. jan. 14. 14:56
 23/74 anonim ***** válasza:
66%
+ Az a cél, hogy a kiszemelted gyönyörűnek lásson. Ha úgy érzed, ebben van a legvonzóbb, akkor jó választás.
2021. jan. 14. 14:57
 24/74 anonim ***** válasza:
55%
Ijj Móni jól kitetted a csöcsöket te lyány
2021. jan. 14. 15:02
 25/74 A kérdező kommentje:
#20 ne mondd már meg egy kép alapján, hogy mennyi eszem van, mert csak magadat röhögteted ki.:D kit érdekel a mögöttes tartalom, ha én eldöntöttem hogy nem alszom ott? Te vagy az okos.
2021. jan. 14. 15:10
 26/74 anonim ***** válasza:
55%

"25/N Szerintem jó választás. És fura, hogy mindenkit, aki ezt írta, lepontoztak. Szerintem ilyet ne kérdezz gyakorin, úgyse nekik öltözöl, hanem magadnak, meg a kiszemeltednek."

nem csak a gyakorin. egyesek már attól kényelmetlenül érzik magukat, ha simán csinosan öltözködsz. ha meg érezhetően vonzó a külsőd, az teljesen vörös posztó és fúrni kezdenek.

2021. jan. 14. 15:12
 27/74 A kérdező kommentje:
Normálisaknak köszönöm a választ.
2021. jan. 14. 15:12
 28/74 anonim ***** válasza:
91%

Szia. Lány vagyok.

1. Szép az alakod

2. Tetszik az, amennyit ez a ruha mutat. Kicsit mutat a melledből is, de nem sokat. Mivel eléggé testhezálló, kiemeli az alakodat, ami jó.

3. EZ a bőr-csipke kombinánció valami borzalmas. Nálunk a falu diszkóba minden proli nőn ilyen volt.

2021. jan. 14. 15:14
 29/74 A kérdező kommentje:
Egyébként a negatív kritikával nincs semmi problémám, amíg normálisan le van írva. Az olyan rosszindulatú embereket viszont nem tudom tolerálni, akik jönnek a dugással, meg hogy mennyi eszem van. Nem lesz “dugás”, de mindenki higgyen amit akar. Szerintem én senkit se sértegettem, akkor másnak se kéne engem.
2021. jan. 14. 15:21
 30/74 anonim ***** válasza:
60%

Ne vedd magadra kedves kérdező :)

Az itteni férfiak, valami csoda folytán minden nőről aki valamit mutatni mer magából, és minden nőről aki randizni megy (főleg úgy, hogy Ő megy át a sráchoz) azt hiszik hogy minden áron dugni akar. Főleg ha olyan alakja van mint neked...

2021. jan. 14. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!