Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?
130-as, nem tudom mennyire releváns majd amit írok, tudván, hogy egyik válaszom 100%, másik 0%, harmadik 50%. Közben kb ugyanazt írom le különböző megközelítésekből, dee...
Egyedül a kövérség csúnya, de az ellen az esetek többségében lehet tenni, sőt!! ha nem akarsz, van olyan akinek kifejezetten be is jönnek a husisabbak. Egy lányról akkor tudom megmondani, hogy szép vagy csúnya, ha már ismerem valamennyire. Az nagyon lejön, ha egy lány azt gondolja magáról, hogy szép és erre akar építeni. Na ők csúnyák, ezért nem jövök össze velük. Ha egy lány érdekes számomra és van kedvem mosolyogni a közelében, akkor szép. Sajnálom, de a kövérséggel sajnos nem tudok mit kezdeni. Magamból kiindulva, tudom, hogy ha sokat ennék, megtudnék hízni. Nem eszek sokat, akarat kérdése. Bocsi, ha ez sértő, de kizáró ok.
132
Erről van szó. Akik ide írogatnak nők pusztán a külsejükkel akarnak hódítani és szerintük másra már nincs is szükségük ha nyertek a genetiaki lottón. Ez szánalmas hozzáállás mert nem ösztönzi őket semmiféle fejlődésre. Nem véletlen, hogy nem volt túl sok szép tudós, kutató.
Tehát azt vallják, ha szépek akkor nekik nem kell kifejleszteniük egy érdekes személyiséget, nem kell olvasniuk, még humorosnak sem kell lenniük mert úgyis lesz rájuk kereslet. És a szánalmas az, hogy be is érik ezzel. Hogyha van rájuk kereslet akkor semmi baj nincs velük ugye? Csak azokkal lehetnek súlyos gondok, akikre nincs kereslet.
Sajnos pont úgyanúgy állnak a párkapcsolathoz, párválasztáshoz mint egy táska vásárláshoz. Bemennek az üzletbe és a legcsilivilibb táskát leakasztják majd megveszik. Mert szerintük ők megérdemlik.
És ugyanakkor azt is vallják, hogy egy ilyen csilivili szép táska mellé csak másik csilivili táska illik (szép lány - szép férfi). Nagyon beszűkült is maradi gondolkodásuk van az ilyen külsejük miatt önelégült embereknek.
Ez nem csak a külső, hanem a minden. Nem jönnék olyannal össze, aki külsőleg nem vonz, nem jönnék össze olyannal, akivel nincs közös nyelv, nem jönnék össze olyannal, aki nem szeretne gyereket, nem jönnék össze olyannal, akivel nincsenek közös hobbijaink, stb.
135
Ki mondta hogy nem? De nekik is adonisz kell!
137
Sőt, legtöbb esetben kevesebbet is tud, gyakran hallottam, hogy csak fekszenek ott mint egy deszka azt a pasi csináljon mindent, mert nekik az is elég, hogy szépek. A mosogatásról, házimunkáról esetleg állásról nem is beszélve.
Nekem sem kellene azért mert szép. Szép de mellette életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!