Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?
Nyilván pocsék érzés volt az összes, csak van egy különbség: a kettő nem ugyanaz. Igen, akiket normálisan nevelnek, nem szólnak be más külsejére, viszont aki tanácsot kap (ahogy előttem írták, hogy más kérdésnél történt), az nem ugyanazt jelenti, pláne, ha ő kezdeményezte a témát (kérdés kiírása).
Egy egészséges társadalomban az se kéne, hogy előforduljon, hogy valaki a méltányossághoz kötné a párkeresés vagy éppen azért szidna embereket, amiért azok nem jöttek össze velük bármi miatt.
Te kérdező, pontosan ugyanolyan vagy, mint akik engem szidtak, csak a más oldalról. Ugyanúgy jobbnak hiszed magad a semmiért és ez undorító, de magyarázat arra, hogy miért nem kellesz senkinek.
‘Minket meg kiosztanak, hogy hallgassuk meg a jó tanácsaikat, amelyek összefoglalva kb. annyik, hogy hagyjunk alább az igényekkel.‘
egyaltalan nem, de csak ennyit vagy kepes meglatni benne. rengeteg hasznos tanacsot, otlet erkezik neha, de ti nem fogjatok fel, csak azt hajtjatok, hogy a noknek magasak az igenyeik.
ha magasak a nok igenyei, amikrol tudod, hogy nem valtoznak ugyse, es te nem ersz fel hozzajuk, 2 dolgot tehetsz:
1. valtoztatsz magadon, hogy megfelelobb legyel (nem csak kulson, mielott meg jonnel a szokasos dumaval)
2. maradsz olyan, amilyen vagy es orokre egyedeul leszel, elvezkedve a sajat nyomorodoban
nem kerdes, hogy intelligens ember melyiket teszi
105
De igazából nem is kell :) Nekem elég ha gyűlölhetem őket.
Ha már lenáciztál elmesélem a saját sztorimat:
kamaszként baromi kövér voltam, hosszú volt a hajam, csálé volt a fogam, és nagyon bénán öltözködtem. Két évig rajongtam egy lányért a suliban. Egy nap erőt vettem magamon, és elhívtam randizni. Kikosarazott, ami nagoyn rosszul esett, csak tudod, kettőnk között az a különbség, hogy én NEM A LÁNYT OKOLTAM, hanem magamba néztem, és rájöttem, hogy egy hasonló külsejű lány, mint amilyen én vagyok nekem sem jönne be, és elhatároztam, hogy teszek azért, hogy ne így nézzek ki.
Lefogytam 16 kg-t
Az interneten néztem normális haj stílusokat, és a lány barátaimat megkértem, hogy segítsenek javítani az öltözködésemen is. Ja és lett éjszakai fogszabályzóm is.
Ma 25 évesen ugyan nincsenek kockáim, (de azért is dolgozom, hogy legyenek), mégis baromi sok matchem van a Tinderen.
Ja, hogy én k*rva sokat küzdöttem azért, hogy így nézzek ki? Ja, hogy 16-17 évesen voltam olyan érett, hogy megláttam magamban a hibát, ja hogy neked minden alanyi jogon kéne, mert ha nem akkor lenácizol mindenkit?
Csak sajnálni tudlak.
107
Igen de számomra valamiért visszás így küzdeni a megjelenésért. Valamiért mindent ellenzek ami a megjelenéssel kapcsolatos, mert alapjában véve felszínességen alapszik az egész. Lehet, hogy a magasabb intelligencia az oka a dolognak amiért nem tudom ezt elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!