Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az már elégséges feltétel egy kapcsolathoz, ha tudom hogy sok lánynak bejövök?
A 0-ról építettem fel az önbizalmam.
Mostanra ott tartok, hogy biztos vagyok benne, hogy sok csajnak bejövök. Mondták már páran, illetve szokott sok nagyon nézni.
Eddig nem mertem kezdeményezni, de ezután szerintem kellene, legalábbis szívesen kipróbálnám a mostani önmagam.
Ma is az utcán találkoztam egy csajjal aki szembe jött, végig a szemembe nézett. Még csak meg sem rebbent, végig pislogás nélkül. Persze én is ugyan ezt csináltam. Vajon ez jelent valamit, vagy ez most kivételesen nem?
Ha van önbizalmam, az már elégséges feltétel egy kapcsolathoz?
"A 0-ról építettem fel az önbizalmam"
Lehet hogy már az első csaj visszaviszi 0-ra
Nyugi nálam nem csapott át nagyképűségbe, nekem van önkritikám. Nem nézek ki rosszul, de nem tartom magam az egyik legszebbnek. Annyit látok magamon, hogy sok lánynak bejövök, ami igaz is..
Azt viszont kétlem h egy csaj egyből leépíti 0-ra az önbizalmam. Már van némi tapasztalatom, és érettebb is lettem, szóval ezzel nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!