Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az már elégséges feltétel egy kapcsolathoz, ha tudom hogy sok lánynak bejövök?
Figyelt kérdés
A 0-ról építettem fel az önbizalmam.
Mostanra ott tartok, hogy biztos vagyok benne, hogy sok csajnak bejövök. Mondták már páran, illetve szokott sok nagyon nézni.
Eddig nem mertem kezdeményezni, de ezután szerintem kellene, legalábbis szívesen kipróbálnám a mostani önmagam.
Ma is az utcán találkoztam egy csajjal aki szembe jött, végig a szemembe nézett. Még csak meg sem rebbent, végig pislogás nélkül. Persze én is ugyan ezt csináltam. Vajon ez jelent valamit, vagy ez most kivételesen nem?
Ha van önbizalmam, az már elégséges feltétel egy kapcsolathoz?
2012. dec. 21. 13:03
11/13 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a válaszokat, vannak érdekesek is közte.
2012. dec. 21. 13:50
12/13 anonim válasza:
Igen, "egy" kapcsolathoz kb. elég.
Egy olyan akármilyenhez, amikor mindegy, hogy kicsoda az a lány, olyan "kapcsolat"-hoz biztos elég...
13/13 anonim válasza:
...csak legyen valaki...
...csak legyen végre valki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!