Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétel nélkül elhiszitek a párotoknak, amit mond? (Mit érez irántatok, hol járt, stb. )
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 11:40
2/12 anonim válasza:
ha ez igy lenne akkor kevesebb lenne a szakítás :)
3/12 anonim válasza:
Ha feljön ilyesmi, el. De nem kérdezek ilyeneket, mert minek. Főleg, ha úgysem hiszem el, amit mond. Mekkora hülyeség...
4/12 anonim válasza:
Én elhittem, és meg is jártam rendesen. Szóval most már biztos nem lesz ilyen.
5/12 anonim válasza:
persze, ha nem kérünk számon egymáson nincs is miért hazudni 21
6/12 anonim válasza:
Miért ne tenném? Ha gyanakodnék, miért nevezném egyáltalán páromnak?
7/12 anonim válasza:
Igen,meg bízom benne és ő is bennem.Nincsenek titkaink egymás előtt.Ha nem bíznék meg benne semmi értelme nem lenne a kapcsolatunknak.
9/12 anonim válasza:
Igen.
Normális, felnőtt emberek vagyunk mind a ketten. Ha meg akar csalni, azt akkor is megteszi, ha minden lépéséről kikérdezem.
Mellesleg nem a tulajdonom, hanem olyasvalaki, aki szabad akaratából van velem. Ha nem szeretne, nem lenne velem, ilyen egyszerű.
10/12 anonim válasza:
Igen, teljes mértékben megbízok a feleségemben, és ő is bennem! Nem adtunk rá okot, hogy ez máshogy legyen.
Ha nem tudnánk egymásban megbízni az nem lenne jó kapcsolat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!