Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltétel nélkül elhiszitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétel nélkül elhiszitek a párotoknak, amit mond? (Mit érez irántatok, hol járt, stb. )

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 11:40
1 2
 11/12 B.angel ***** válasza:

Ha nem szeretne, nem lenne velem, ilyen egyszerű.

Jó lenne, ha mindig így lenne, de akkor miért van annyi megcsalás???? Tényleg nem értem, nálam is így van, ha együtt vagyok valakivel az azért van, mert szeretem. Ha nem szeretem, akkor nem kell. De vannak, akik csak tárgynak használják a párjukat. És mellettük is félred*gnak. Az ilyenek legyenek olyanokkal, akik szintén ilyenek, nem?

Egyébként a kérdésre válaszolva. Sajnos a kapcsolatunk végén, már azt se hittem el, amit kérdez, mert rengetegszer lebuktatta saját magát.

2012. jan. 16. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet,egy kapcsolat azért kapcsolat,hogy két fél együtt van,és megbízik egymásban,ha ez valahol megtörik akkor már nem lehet kapcsolatnak nevezni.

De hogy a kérdésedre válaszoljak,ez függ sokmindentől,én 8 éve élek együtt a párommal,ismerem minden rezdülését,tudom mikor hazudik,vagy ferdít,bár hála az égnek(lekopogom),nem sokszor hazudott nekem,és tudtommal,nagy dolgokban még sosem vert át,de sosem lehet tudni,ki mikor hazudik,még akkor sem ha már mint mondtam ismered minden rezdülését.

A válaszom az,igen feltétel nélkül elhiszem amit az uram mond,mert ha nem így lenne,az több problémát is okozna a kapcsolatunkban.Egyrészt saját magamat stresszelném állandóan,hogy juhhj most tényleg ott volt,tényleg csak vele beszélt,nem nézett más nőre?!Másrészt őt is rosszul érintené,ha nem bíznék benne,főleg ha a nőies gyanakváson kívül semmi okom nem lenne rá,hogy gyanakodjak.

Persze ez oda-vissza működik,én megbízok benne,ő is megbízik bennem.Persze minden kapcsolatban,van egy egészséges féltés,amikor félted a párodat,hogyha egyedül megy máshová,vagy nélküled csinál valamit.Ez teljesen normális,de a bizalom akkor is kell,és ha ez megvan minden jól működik,az esetek 80%-ban.Prezs az ördög sosem alszik,de hiába nem kell a falra festeni,mert a folyamatos bizalmatlanság,idővel okot is ad arra,hogy bizalmatlan legyél.

2012. jan. 19. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!