Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?
49
Vannak hobbijaim de nem alkalmasak az ismerkedésre. Például sport, videójátékok, filmek.
Az összes exemet online ismertem meg.
"Akkor teljesen mindegy milyen vagyok, senki sem kíváncsi az emberre."
"Az összes exemet online ismertem meg."
Ha voltak már barátnőid, akkor már nem igaz, hogy nem érdekelsz senkit.
54
Ja voltak, de mind kivételesek voltak. Nem ilyen materialista, külsőséges senkik!
Aki nincs olyan helyzetben hogy lentebb kéne adnia, az könnyen tanácsolja.
Meglátnánk neki hogy menne.
Ezek a legjobb ismerkedős hobbik. XD
A barátnőmet egy filmklubban ismertem meg, a nővérem egy online játékon "találkozott" először a barátjával, a sport pedig a legnagyobb közösséget adja.
56,
Nem érzem szarul magam, amiatt, mert nem vagyok csúnya ha megbocsátasz.
Ha ti jobbanérzitek magatokat ha két naponta kiírtok ide egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy a szép nők miért nem akarnak csúnya férfivel lenni, miközben ti nem akartok veletek egy szinten léőv lánnyal ismerkedni, akkor tőlem nyugodt szívvel megtehetitek, nekem nem ártotok vele.
53
"Az ilyen szanalmas figurak, akik idejarnak buksisimogatasra, azokat meg oltogatassal lehet visszafogni, igy is egyre szaporodik a kerdeseik szama, rontva as olvasokozonseg segitokeszseget. Mara oda jutottatok ezzel az allando nyavalygassal, hogy sosem latott megvetes kiser titeket. "
Van az a mondás, hogy az igazság fáj. Az iceleknek talál elegük lett a hazugságokból és meglátták a valóságot? Red pill?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!