Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?
Nem feltétlen csúnya, általában a jellemben van a hiba és úgy véli, hogy neki kijár a párkapcsolat.
https://www.youtube.com/watch?v=DdHqzr4DyIs&ab_channel=Jubilee
70
Nem kérsz bocsánatot, de nem is vagy túl szerény :)
73-as, az a legszomorúbb, hogy nem veszik észre, hogy velük van a probléma.
Én komolyan segítőszándékkal próbáltam közeledni felé, hogy próbáljon meg vele egy kategóriájú lányt keresni, erre le lettem nácizva:D Köszi szépen!
71
De, többségük csúnya, vagy férfiatlan külsejű akiket levegőnek néznek a nők, ezért aztán ők kritikát "mernek" megfogalmazni a nők értékrendjei iránt.
De érthető is. A nők tradicionális értelemben a gyengeséget, kedvességet, megértést, szerelmet képviselték, erre manapság itt van a sok libsi tyúk akik ide is irogatnak. Hatalmas kiábrándulás, és az incelek ezt mind észrevették, tudják az igazságot, nem hisznek a közhelyeknek. Azért is red pill, mert a Mátrixban is választhatott Neo a kék és piros pirula közül. A pirosat bevéve betekintést láthat a valóságba!
Én mondjuk konzervatív nőként se tudok egy szavadra egyetértően bólintani. A nők pedig soha nem a gyengeséget képviselték (a gyengébbik nem arra utal, hogy a férfiakhoz képest, nem önmagukban), maximum a gyengédséget. Tessék többet olvasni múlt századi művészektől mindkét nemben.
Természetesen nyugodtan áltathatod magad, de nem lenne egyszerűbb az itteni hiszti helyett naplót írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!