Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért az elmondható, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?

Figyelt kérdés
Gyakran hallani, hogy az, hogy egy pasi rendes és érzelmileg egészséges az nem elegendő, hanem ALAP. Ami a ritka az nagy száj, magabiztosság, rámenősség, anyagi helyzet, helyes pofi stb. Ez utóbbiak manapság nagyobb érték a nők szemében mint az, hogy valaki emberileg jól össze volt rakva?
2021. jan. 14. 10:53
 121/144 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem helyes, ha a valaki a jó kinézete miatt többre érdemesnek tartja magát, mint bárki más. Akarva, akaratlanul is ezt látják ezek a lelkileg sérült emberek, mint a kérdező. Én szép vagyok, emiatt és csak emiatt többet, jobbat érdemlek! Nem hangzik ez rosszul? Senki számára a lepontozók közül? Mindenki egy nagy nulla, mindegyikőtök. Egyetlen egy pislogás a világ történelmében. Ehhez mérje mindenki magát és nem lesz gond.
2021. jan. 14. 16:44
 122/144 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kivételes emberek, akiket én is felsőbbrendűnek tartok. Ők azok, akik az evésnél, szarásnál, hugyozásnál, a bolygó kimerítésénél többet tettek itt a földi életük során. Köztük voltak "szépek", "csúnyák", de nem ez számított.
2021. jan. 14. 16:46
 123/144 A kérdező kommentje:

120

Épp ezért írtam a náci szót, mert utoljára a nácik kategorizáltak be embereket genetika, születés alapján. És az kiváltképp gusztustalan volt.

Most meg újra feltűnnek emberek (egy részük nő) akik simán hasonló nézeteket vallanak miszerint a szép embereknek szépekkel kellene párt alkotniuk mert az úgy természetes. Ez ugyanaz mintha azt mondanánk, hogy a feketék csak feketékkel házasodhatnak, vagy az angolok csak angollal. Egyértelmű, hogy súlyosan etikátlan megközelítése a dolgoknak. Csak ezt fel kellene fogni!

2021. jan. 14. 16:47
 124/144 anonim ***** válasza:
100%

Na tessek leirom ide:

Csak azert, mert mondjuk jobban nezek ki, mint mas NEM erek tobbet nala!

Igy felfoghato?

2021. jan. 14. 16:47
 125/144 anonim ***** válasza:
91%
Azt elfelejted, hogy mindenki szabad akaratabol hazasodik/ jon ossze azzal, akit vonzonak talal.
2021. jan. 14. 16:50
 126/144 A kérdező kommentje:

124

De hiszed és vallod is? Vagy félrelököd az utcán a nálad csúnyábbakat?

2021. jan. 14. 16:50
 127/144 anonim ***** válasza:
26%
Igen, hozok egy párhuzamod. Nem mindegy, hogy csak simán elfogadod a szellemi fogyatékosokat, azért mert vannak, avagy semmi idegenkedést nem érzel, mikor a közeledben vannak, mert legbelül tudod, hogy te sem vagy több semmivel. Van még más párhuzam is, de gondolkodjatok ...
2021. jan. 14. 16:53
 128/144 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ugyanez vagyok, de nem, nem bántom a csúnyábbat. Viszont az egy dolog, hogy emberileg mindenkivel legyünk normálisak meg külön téma a szubjektív ítélet párkapcsolat terén. Nem ugyanaz a szép mindenkinek, de azt meg el kell fogadni, hogyha valaki választhat ugyanolyan feltételek mellett egy helyes meg egy kevésbé helyeset, akkor az előbbi nyer. Ettől a hölgy/férfi nem náci, de ha amúgy mindenben ugyanaz, akkor miért is ne tenné így? A piacon te is a legszebb almát hozod el, ha mindegyik funkciójában ugyanolyan. Nem fogod sajnálatból elhozni azt, amelyik rohad/kukacos/még éretlen.

Akkor most te is náci vagy? :D Vagy te vagy az a szamaritánus, aki ott fogja hagyni a jobbat a többieknek, mert neki jó a rosszabb is? Na, ugye, hogy nem.

2021. jan. 14. 16:55
 129/144 anonim ***** válasza:
100%
Felrelokom az utcan????? Komolyan nem ertem mi a fszt kepzeltek magatokrol
2021. jan. 14. 16:56
 130/144 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor varom toletek a szepen megfogalmazott valaszokat, hogy csunya lannyal miert nem akartok osszejonni.

Hajra!

2021. jan. 14. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!