Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?
108
Kérlek ne, hiányozni fogsz.
Viszont azt megértem, hogy kell a bosszú :D
111
Nem ok nélkül. Azért mert felsőbbrendűek születés által. Mint annó a királyok. Vagy a gazdag emberek gyermekei. Utálom a kiváltságos embereket akiknek semmit nem kellett tenniük a sikerért :D
Ilyen vagyok. Kövezz meg!
"semmit nem kellett tenniük a sikerért :D"
A 107-es kommentemet látom megint szépen átugrottad, és hazudsz folyamatosan.
114
Nem, a 107-re válaszoltam. Görgess vissza.
oh pardon, valóban ott van
Igen de számomra valamiért visszás így küzdeni a megjelenésért. Valamiért mindent ellenzek ami a megjelenéssel kapcsolatos, mert alapjában véve felszínességen alapszik az egész.
Nem, egy lusta g*ci vagy, aki semmit nem hajlandó tenni.
Nem egészen.
Ugyanis a vonzóságot olyan külső jegyek határozzák meg, amin nem tudsz változtatni (a túlsúlyt leszámítva).
Más emberek sem olyan szuperigényesek mint te azt hiszed, mégis jól néznek ki, mert csak, ez genetika.
Egyébként meg kicsit sem vagytok nagyképűek, mindenkit lepontoztok, meg orrba-szájba inceleztek, aki nem osztja az ostoba szemléteteket, miszerint mindenki maga tehet róla ha nem szép és emiatt nem sikeres a párkeresésben.
Ti sem lennétek különbek ha csúnyák lennétek, csak arcoskodtok és játszátok itt az eszeteket, mert ez élet jobb lapokat osztott nektek.
Gusztustalan az emberekhez való hozzáállásotok, semmivel nem vagytok jobbak, mint akiket pocskondiáztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!