Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért az elmondható, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért az elmondható, hogy a nők többségének nem elégséges ha a pasi morálisan és érzelmileg rendben van, ezen kívül extrák is kellenek?

Figyelt kérdés
Gyakran hallani, hogy az, hogy egy pasi rendes és érzelmileg egészséges az nem elegendő, hanem ALAP. Ami a ritka az nagy száj, magabiztosság, rámenősség, anyagi helyzet, helyes pofi stb. Ez utóbbiak manapság nagyobb érték a nők szemében mint az, hogy valaki emberileg jól össze volt rakva?
2021. jan. 14. 10:53
 111/144 A kérdező kommentje:

108

Kérlek ne, hiányozni fogsz.

Viszont azt megértem, hogy kell a bosszú :D

2021. jan. 14. 16:13
 112/144 A kérdező kommentje:

111

Nem ok nélkül. Azért mert felsőbbrendűek születés által. Mint annó a királyok. Vagy a gazdag emberek gyermekei. Utálom a kiváltságos embereket akiknek semmit nem kellett tenniük a sikerért :D

Ilyen vagyok. Kövezz meg!

2021. jan. 14. 16:14
 113/144 anonim ***** válasza:
100%

"semmit nem kellett tenniük a sikerért :D"

A 107-es kommentemet látom megint szépen átugrottad, és hazudsz folyamatosan.

2021. jan. 14. 16:15
 114/144 A kérdező kommentje:

114

Nem, a 107-re válaszoltam. Görgess vissza.

2021. jan. 14. 16:16
 115/144 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis ok nélkül, mert neked semmit nem ártottak, sőt, senkinek nem ártottak.
2021. jan. 14. 16:16
 116/144 anonim ***** válasza:
100%

oh pardon, valóban ott van

Igen de számomra valamiért visszás így küzdeni a megjelenésért. Valamiért mindent ellenzek ami a megjelenéssel kapcsolatos, mert alapjában véve felszínességen alapszik az egész.

Nem, egy lusta g*ci vagy, aki semmit nem hajlandó tenni.

2021. jan. 14. 16:17
 117/144 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magasabb intelligenciáról beszélgetünk? Mert szerintem ennél a galamb is okosabb az ablakom alatt. Az ugyanis rájött, hogyha kell neki a csaj, udvarol neki. Ha nem jár sikerrel nem kezd el őrjöngeni meg forognak vérben a szemei, hanem megy tovább. :D
2021. jan. 14. 16:19
 118/144 anonim ***** válasza:
100%
Kedves adminok! Ha fel nem is jelentem, de IP cím alapján megtennétek, hogy a nácizásért egy életre kitiltjátok innen ezt a provokatív tagot, aki napi szinten jár ide másokat ócsárolni?
2021. jan. 14. 16:20
 119/144 anonim ***** válasza:
22%

Nem egészen.

Ugyanis a vonzóságot olyan külső jegyek határozzák meg, amin nem tudsz változtatni (a túlsúlyt leszámítva).

Más emberek sem olyan szuperigényesek mint te azt hiszed, mégis jól néznek ki, mert csak, ez genetika.

Egyébként meg kicsit sem vagytok nagyképűek, mindenkit lepontoztok, meg orrba-szájba inceleztek, aki nem osztja az ostoba szemléteteket, miszerint mindenki maga tehet róla ha nem szép és emiatt nem sikeres a párkeresésben.

Ti sem lennétek különbek ha csúnyák lennétek, csak arcoskodtok és játszátok itt az eszeteket, mert ez élet jobb lapokat osztott nektek.

Gusztustalan az emberekhez való hozzáállásotok, semmivel nem vagytok jobbak, mint akiket pocskondiáztok.

2021. jan. 14. 16:25
 120/144 anonim ***** válasza:
0%
119-es. Én próbáltam konszenzus felé hajlítani a diszkurzust, de lepontozás lett a jussa. A szépség adottság és így is kell felfogni. Mint egy jó énekhang. Emiatt viszont szintekben gondolkodni szerintem helytelen. Szép ember szép emberrel jön össze, ez nekem pont annyira hangzik hülyeségnek, mint az énekes énekessel jön össze. Nem ritka eset, de hülyeség kijelenteni.
2021. jan. 14. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!