Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ismerkedem egy ideje. Ellentmondásosan viselkedett velem. Meguntam, kértem mondja el, ha nem tetszem neki, vagy ha semmit nem akar. Nincs ebből gond, felnőttek vagyunk, de ne pazaroljuk egymás idejét. Azt mondta vonzódik hozzám, jól érzi magát velem. Ennek ellenére azóta alig ír rám, akkor is semlegesen, sőt messengeren nem láthatom mikor volt fent utoljára. Nem bombázom üzenetekkel, sőt, tiszteletben tartom ha más dolga van. No de ma véletlen megláttam hogy egy másik nőt lájkol, miközben hozzám egy szót sem szól, sőt messengeren sem látom mikor volt fent utoljára. A nőnek a lájkot meg egy órája adta. Nem a lájkkal van a gond, hanem hogy miert kellett hazudnia hogy vonzónak tart, hogy nőként tekint rám, amikor ez nyilván nincs így. Pedig megmondtam neki nem gond ha nem ugyanazt akarjuk, de a tisztességet elvarom. Ennek ellenére azt teszi amit. Hogy lehet valaki ennyire aljas és szemét?
2020. dec. 6. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
73%
Feladom... Teljesen érthető, ha egy normális pasi sem akar tőled semmit.
2020. dec. 6. 17:36
 72/75 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van, ezért voltaam kapcsolatban 15 éven át a volt élettársammal.
2020. dec. 6. 17:45
 73/75 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd, sokunkkal megtörtént mindez, ennél még durvább dolgok is. Valakit lájkolgat a neten..hát sajnos rengeteg férfi ilyen, a fél cég az ismerőse, és a jó csajokra csorgatja virtuálisan a nyálát. Igen, nekem is rosszul esett, de nincs mit tenni. Elfogadod, hogy jobb is, ha ilyen emberrel nem vagy kapcsolatban, hiszen megbízhatatlan. Vagy rágódsz tovább, amíg meg nem öregszel. Fel kell nőni!

2020. dec. 6. 22:19
 74/75 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ez tényleg aljas dolog volt tőle. Nem azért de ha nagyon korrekt lett volna akkor azt mondja hogy legyünk ismerősök és pont. Sztem csak szexet akar szédit. Ha komolyak lennének a szándékai akkor sem mond ki dolgokat főleg nem nyíltan mikor még alig ismeritek egymást. Az megint más ha régi jó barátok vagytok és úgy jelenti ki hogy ő többet érez.
2020. dec. 8. 16:40
 75/75 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes beléd csak testileg vonzódik hozzád. Szívesen lefeküdne veled ennyi.Sok ilyen hapsi van de aki szeret az nem csak időkén ír hanem jó reggelt stb kíváncsi rád. Panaszkodni egy jó barátnak is lehet csak sztem te voltál kéznél ennyi. Lehet hogy a haverjai nem voltak ott mellette stb. Nekem is volt régen olyan hapsi aki az exébe volt szerelmes azóta együtt is vannak. Szarul esett hogy nekem panaszkodott de nem invitál fel a lakásába stb. Szóval ő nem hitegetett hogy így szeret meg kapcsolatot akár stb. Csak te kifogtad a szemét aljas félét.
2020. dec. 8. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!