Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ismerkedem egy ideje. Ellentmondásosan viselkedett velem. Meguntam, kértem mondja el, ha nem tetszem neki, vagy ha semmit nem akar. Nincs ebből gond, felnőttek vagyunk, de ne pazaroljuk egymás idejét. Azt mondta vonzódik hozzám, jól érzi magát velem. Ennek ellenére azóta alig ír rám, akkor is semlegesen, sőt messengeren nem láthatom mikor volt fent utoljára. Nem bombázom üzenetekkel, sőt, tiszteletben tartom ha más dolga van. No de ma véletlen megláttam hogy egy másik nőt lájkol, miközben hozzám egy szót sem szól, sőt messengeren sem látom mikor volt fent utoljára. A nőnek a lájkot meg egy órája adta. Nem a lájkkal van a gond, hanem hogy miert kellett hazudnia hogy vonzónak tart, hogy nőként tekint rám, amikor ez nyilván nincs így. Pedig megmondtam neki nem gond ha nem ugyanazt akarjuk, de a tisztességet elvarom. Ennek ellenére azt teszi amit. Hogy lehet valaki ennyire aljas és szemét?
2020. dec. 6. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
76%
Ha elmondaná, nem lenne biztos tartalék. Ennyike.
2020. dec. 6. 11:53
 12/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondaná, hogy b-terv vagy* (kimaradt a fele... #11)
2020. dec. 6. 11:54
 13/75 anonim ***** válasza:
73%

Ezt amúgy tényleg megkérdezhetnéd a barátnőidtől is. Ha random tíztől megkérdezed, garantáltan pár már csinált ilyet és nyíltabban elmondják, hogy mi van.

Általában ez szimplán egónövelés vagy talonban tartás. Nőktől gyakran jellemző, férfiaknál inkább olyanoktól, akik amúgy is fél perc alatt találnak más nőt helyetted.

14/75 A kérdező kommentje:
Azt is mondta tudja hogy korrekt és jóindulatú vagyok. Bocsánat de ekkora aljasságot még sosem éltem át, pedig nem egy fiatal lány vagyok. Volt részem visszautasítasban is, semmi gond az ember tiszteletben tartja, tovabbi boldogságot kíván a másiknak és kész. No de ez?
 15/75 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg de nekem közel 40-hez nem tinik a baratnőim, de tiniként sem tett egyik baratnőm sem ilyen aljasságot senkivel sem. Ahogy én sem.
2020. dec. 6. 11:56
 16/75 anonim ***** válasza:
100%

Mert manipulatív, mentálisan nincs rendben.

Az exem is ennyire gátlástalan emberré vált.

Komolyan mondom, ÖRÜLJ, hogy ezt még az elején felismerted, nem édesgetett magához.

Az ilyen embernek semmi sem szent, a saját javát nézi csak.

17/75 A kérdező kommentje:
Nem azzal van gond ha vkinek nem tetszik valaki, hanem nem állitsa az ellenkezőjét ha ez nincs így!
 18/75 anonim ***** válasza:
90%
Közel a 40hez nem tűnt fel, hogy vannak nem korrekt emberek? Ébresztő kisasszony. Nem kötelező ám hülyék után futni.
2020. dec. 6. 11:57
 19/75 A kérdező kommentje:
Igen, én is aljasnak tartom. Mit tanácsoltok? Töröljem az ismerőseim közül is, vagy tiltsam? Ilyet sem szoktam én minden kapcsolatomat tisztességesen zártam le. Nem tudom mit tegyek ez esetben.
2020. dec. 6. 11:58
 20/75 anonim ***** válasza:
100%

De tetszel neki, csak nem te vagy az egyetlen, aki tetszik neki. Nincs meg benned az a plusz.

Ez egy érzéketlen ember, ha képes manipulálni lelki dolgokkal.

2020. dec. 6. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!