Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ismerkedem egy ideje. Ellentmondásosan viselkedett velem. Meguntam, kértem mondja el, ha nem tetszem neki, vagy ha semmit nem akar. Nincs ebből gond, felnőttek vagyunk, de ne pazaroljuk egymás idejét. Azt mondta vonzódik hozzám, jól érzi magát velem. Ennek ellenére azóta alig ír rám, akkor is semlegesen, sőt messengeren nem láthatom mikor volt fent utoljára. Nem bombázom üzenetekkel, sőt, tiszteletben tartom ha más dolga van. No de ma véletlen megláttam hogy egy másik nőt lájkol, miközben hozzám egy szót sem szól, sőt messengeren sem látom mikor volt fent utoljára. A nőnek a lájkot meg egy órája adta. Nem a lájkkal van a gond, hanem hogy miert kellett hazudnia hogy vonzónak tart, hogy nőként tekint rám, amikor ez nyilván nincs így. Pedig megmondtam neki nem gond ha nem ugyanazt akarjuk, de a tisztességet elvarom. Ennek ellenére azt teszi amit. Hogy lehet valaki ennyire aljas és szemét?
2020. dec. 6. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
Akkor én meg a "régi" világban nőttem fel. Fura is nekem amit a mostani fiatalok művelnek egymással. Tisztelet a kivételnek.
2020. dec. 6. 15:19
 52/75 anonim ***** válasza:
65%
El kell engedni. Én egy 10-essel fiatalabb vagyok nálad kb.,de az én generációmban sem szokás már nyíltan kimondani a nemet sajnos, mert az ciki, az nyűg. Egyszerűbb elpárologni és otthagyni a másikat a saját bizonytalanságában. Szerintem sem korrekt, de nem tudom megváltoztatni a világot. Inkább próbálom erősíteni baráti, családi körben és a párkapcsolatomban is a kommunikáció fontosságát és hogy bárki bármit is tesz, ne fordulhasson elő, hogy arról nem tudunk beszélni. A kommunikáció hiánya káros. Bizonytalanságot, fájdalmat okoz. Ha tudná az ember az okot, ő magában is pontot tudna tenni és megy tovább az élet.
2020. dec. 6. 15:35
 53/75 A kérdező kommentje:
Így van. De nekem még ok sem kellett volna, indok sem. Ő másképp gondolja, másképp érzi, és kész. Nincs ezzel gond. A gond a gerinctelenséggel van, de ki milyen ember, az nagyon sokat elarul az ilyen eseteknél. Sokan hogy nem nagy ügy stb. Az abnormális normálisnak beállítani...
2020. dec. 6. 15:41
 54/75 anonim ***** válasza:
58%
Ó, ne... Ne már... Tényleg ebből a témából képes voltál kihozni, hogy régenmindenjobbvót'? Akkor miért nem találtál régen normális férfit? Mert, talán akkor is minden pont ugyanolyan volt? És akkor sem volt kíváncsi a többség egy felnőtt hisztijére?
2020. dec. 6. 15:56
 55/75 A kérdező kommentje:
Akár hiszed, akár nem, az emberek többet beszélgettek egymassal, szorosabb és őszintébb kapcsolatok voltak, nagyobb volt az összetartás. Az emberek jobban megbecsülték egymást. Pont hogy minden más volt.
2020. dec. 6. 16:02
 56/75 anonim ***** válasza:
56%

Ja. Annyira király volt, hogy a férj szétverte az asszonyt, aztán elment másnap mindenki a templomba, hogy pletykáljanak egy jót...

Szerinted más nem élt régen? De. Csak nem mindenki ragadt le a boomer szinten.

2020. dec. 6. 16:06
 57/75 A kérdező kommentje:
Ezt az okfejtést nem értem. Akkor is voltak normális emberek meg nem normálisak szintén. Viszont most ami megy és főleg a fiatalabb generációnál, hogy tárgyiasítják a másik embert, az ilyen szinten elhiheted hogy nem volt divat a fiataloknál.
2020. dec. 6. 16:29
 58/75 anonim ***** válasza:
100%
Akivel ismerkedsz, nem veled egykorú kb.? Akkor ő is a te generációd, ő is abban a 'mesevilágban' nőtt fel, amit itt felvázolsz. Mégis ilyen. Ilyenkor mizu?
2020. dec. 6. 16:40
 59/75 A kérdező kommentje:
Nem, nem egykorú velem. Én nem is állítottam hogy MINDENKI aljas! Csak aki aljas, az ezek szerint a korrektséget sem értékeli, mert annyira alul van emberileg.
2020. dec. 6. 16:47
 60/75 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatok elértéktelenedése az leginkább a szexuális forradalomból fakad. Akkor meg már te is éltél. Ez van, a legtöbb emberi kapcsolat ma már fabatkát sem ér -> de lehet ezt úgy is szemlélni, hogy ami működik, az meg annál többet. Mindenesetre neked magaddal kell megbékülnöd.
2020. dec. 6. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!