Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire szemét?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ismerkedem egy ideje. Ellentmondásosan viselkedett velem. Meguntam, kértem mondja el, ha nem tetszem neki, vagy ha semmit nem akar. Nincs ebből gond, felnőttek vagyunk, de ne pazaroljuk egymás idejét. Azt mondta vonzódik hozzám, jól érzi magát velem. Ennek ellenére azóta alig ír rám, akkor is semlegesen, sőt messengeren nem láthatom mikor volt fent utoljára. Nem bombázom üzenetekkel, sőt, tiszteletben tartom ha más dolga van. No de ma véletlen megláttam hogy egy másik nőt lájkol, miközben hozzám egy szót sem szól, sőt messengeren sem látom mikor volt fent utoljára. A nőnek a lájkot meg egy órája adta. Nem a lájkkal van a gond, hanem hogy miert kellett hazudnia hogy vonzónak tart, hogy nőként tekint rám, amikor ez nyilván nincs így. Pedig megmondtam neki nem gond ha nem ugyanazt akarjuk, de a tisztességet elvarom. Ennek ellenére azt teszi amit. Hogy lehet valaki ennyire aljas és szemét?
2020. dec. 6. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
Én egy jóindulatú korrekt ember vagyok. Nem bizalmatlanul állok az emberekhez.
2020. dec. 6. 11:59
 22/75 anonim ***** válasza:
79%

Hát pedig ez a 21. század:)

Kinevelte magát az internet.

2020. dec. 6. 12:00
 23/75 anonim ***** válasza:
70%

"Bocsáss meg de nekem közel 40-hez nem tinik a baratnőim, de tiniként sem tett egyik baratnőm sem ilyen aljasságot senkivel sem. Ahogy én sem."

Szia Karen!

Ha ennyire király 40 közeli nő vagy, akkor miért nem normális férfiakkal ismerkedsz és miért még mindig egy ennyire aljas hapsin pörögsz?

2020. dec. 6. 12:00
 24/75 A kérdező kommentje:
Pont azt mondta, hogy velem mindenről lehet beszélni, és ritka kedves és jóindulatú vagyok. Lehet ő ezzel nem tudott mit kezdeni, vagy nem tudom, de nem ezt érdemeltem. A korrektséggel nem tudott mit kezdeni? Meg az őszinteségemmel?
2020. dec. 6. 12:01
 25/75 A kérdező kommentje:
Miért nem normális férfiakkal... nehogy már én legyek a hibás azért mert valaki inkorrekt velem, akivel én pedig korrekt vagyok.
2020. dec. 6. 12:03
 26/75 anonim ***** válasza:
77%

Nem azért vagy a hibás, hogy ő gyökér volt. Azért vagy a hibás, hogy láthatóan még mindig egy gyökéren pörögsz és még mindig nem normális férfit keresel.

És láthatóan, 40-hez közel úgy hisztizel, mint egy tini. Teljesen a Karent tolod: Gyökér volt, oké, lapozzunk. Általában ezen a tinik átesnek párszor, huszonévesen még talán pörögnek, de 30 felet már senki.

És oké, Karen, te tökéletes vagy, őszinte, korrekt, meg minden egyéb, de olyan hisztit levágsz itt most, amit bármelyik brazil sorozat színésznője megirigyelne.

2020. dec. 6. 12:05
 27/75 A kérdező kommentje:
Jo. Ha neked ez a normalitás, akkor neked ez. Nekem viszont nem ez a normális. Nem hisztizek ha hisztiznék akkor őt hívogattam volna stb. Nem tettem.
2020. dec. 6. 12:06
 28/75 anonim ***** válasza:
29%

Mi nekem a normalitás? Írd már le, légyszi.

Ja, csak az hiszti, ha őt hívogatod... Olvad már vissza, amiket írtál.

2020. dec. 6. 12:08
 29/75 anonim ***** válasza:
61%
Napi több ilyen kérdés van, ez már csak színtiszta trollkodás.
2020. dec. 6. 12:10
 30/75 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kedves kérdező, írtam már választ ide, akinek az exe volt ekkora görény.

Hogy nem tudsz mit kezdeni a dühöddel, csak azt, hogy elraktározod magadban, mint tapasztalat és tovább lépsz.

Mert az ilyen embernek hiába mondanád meg a véleményed, NEM érdekli, NEM fogja felfogni, hogy az ő gépezetében van a hiba, egy pillanatra sem fog meghatodni és elgondolkodni azon, hogy ő inkorrekt módon viselkedett egy jó emberrel.

Egy ideig én is próbáltam osztani az exem, 7 év után küldött a padlóra a hasonló viselkedésével.

Megkérdeztem tőle, hogy egy kicsit sem érzed rosszul magad?

Azt válaszolta, hogy NEM.

Ehhez no comment.

Nem kell letiltanod, hacsak nem zaklat, mert azzal sem fogsz semmi hatást elérni nála.

Szimplán ignoráld innentől, vagy ha megkeres, indok nélkül mondd meg, hogy részedről ennyi.

Mást nem tudsz tenni.

2020. dec. 6. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!