Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire szemét?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ismerkedem egy ideje. Ellentmondásosan viselkedett velem. Meguntam, kértem mondja el, ha nem tetszem neki, vagy ha semmit nem akar. Nincs ebből gond, felnőttek vagyunk, de ne pazaroljuk egymás idejét. Azt mondta vonzódik hozzám, jól érzi magát velem. Ennek ellenére azóta alig ír rám, akkor is semlegesen, sőt messengeren nem láthatom mikor volt fent utoljára. Nem bombázom üzenetekkel, sőt, tiszteletben tartom ha más dolga van. No de ma véletlen megláttam hogy egy másik nőt lájkol, miközben hozzám egy szót sem szól, sőt messengeren sem látom mikor volt fent utoljára. A nőnek a lájkot meg egy órája adta. Nem a lájkkal van a gond, hanem hogy miert kellett hazudnia hogy vonzónak tart, hogy nőként tekint rám, amikor ez nyilván nincs így. Pedig megmondtam neki nem gond ha nem ugyanazt akarjuk, de a tisztességet elvarom. Ennek ellenére azt teszi amit. Hogy lehet valaki ennyire aljas és szemét?
"Én csak akkor "szédítek" valakit ilyen kijelentésekkel, ha akarok is tőle valamit... nálam a szavaknak súlya van."
Igen, te. De nem mindenki olyan, mint te. És sokaknak szart sem ér a szavuk. Ilyen a világ.
2020. dec. 6. 13:30
42/75 A kérdező kommentje:
Magamból indultam ki. Sosem játszmáztam, sosem taktikaztam, senkit sem hülyítettem.
2020. dec. 6. 13:44
43/75 anonim válasza:
Csak elfelejtettél fiókot váltani? ;D Én itt ki is szálltam.
2020. dec. 6. 13:51
44/75 anonim válasza:
Nem mindenki olyan mint én lehet, de úgy gondolom hogy ez nem annyira negatív tulajdonság, hogy le kell pontozni ennyire, de ti tudjátok.
39-es voltam.
2020. dec. 6. 13:57
45/75 anonim válasza:
"Ez nem az egoról szól hanem a tisztességről. Ez az ego dolog ebben az esetben nem állja meg a helyét. Az egom akkor is köszöni jól lett volna, ha hazudozás helyett igazat mond."
Éééés kb. huszadszor is leírtad, hogy te milyen jó vagy. Tényleg nem az egódról szól, ááá, dehogy...
2020. dec. 6. 14:03
46/75 A kérdező kommentje:
Persze hogy leirtam milyen vagyok, még mielőtt bárki is azzal jönne hogy én hülyitettem stb. Az egon te lovagolsz nem pedig én.
2020. dec. 6. 14:25
47/75 anonim válasza:
#46: Nem is én írtam először az egós dolgot... :D
2020. dec. 6. 14:39
48/75 anonim válasza:
Hagyd kérdező, megérkeztek a rosszindulatú trollok :) Az elején még voltak segítőkész emberek, de most mindegyik rád akarja hárítani, hogy te vagy a hibás, és örülnek hogy kicsesztek veled... nem érdemes nekik magyarázkodnod.
2020. dec. 6. 14:52
49/75 anonim válasza:
#48: Nevetséges, hogy itt mindenkire rátoljátok páran, hogy troll meg rosszindulatú. Gyakorlatilag ha egy sorozatgyilkos jönne fel és páran megmondanák neki, hogy gáz, ti még akkor is jönnétek ugyanezzel a szöveggel.
A kérdező gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy tini. Semmi rosszindulat nincs abban, aki ezt közli. Sőt, igazából ez lenne a normális, különben, ha nem szembesül magával, soha a büdös életben nem lesz normális kapcsolata.
2020. dec. 6. 14:57
50/75 anonim válasza:
Kérdező érthető hogy rosszul esett de fejezd mar be a pörgést. Ha ez volt eletedben a legtisztessegtelenebb banasmod amit kaptal, komolyan legyel halas. Masokat atverneky megcsalnak, bantalmaznak teged meg lerazott egy pasi es ezen dühöngsz 5 oldala. Tudod engem hany lany ghostolt így? Vagy tucatnyi. Megse vertem magam rajtuk..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!