Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, akinek nem bántja a szemét, ha ennyire duci vagyok?
Duci vagyok, nem kicsit, 165 centi, és kb 80 kiló. Hosszú távon szeretnék lefogyni, de egyelőre jól érzem magam.
Láttam a kommentekben, hogy van azért olyan, aki szereti, ha egy lány dagi. Vannak korombeliek, akiknek még az én dundiságom sem zavaró?
Itt egy kép is, bár ez a tuha "előnyösebbnek" mutat a valóságnál. Akit nem ijeszt el, és ír magánban, esetleg mutathatok másikat.
21/L
Jéé, én is pont ennyi centi és kg voltam. Most -5kg-nál tartok. :)
Nekem is az volt a fura, hogy tudtam, hogy nem jó így, de most mit sírjak rajta. Fogyózom, de nem megy az olyan gyorsa. Meg annyira nem is zavart. Csak a régebbi ruháim nem jöttek rám.
Viszont azt vettem észre, hogy a pasiknak ez nem tetszik. Mondjon bárki bármit. Míg 65kg voltam, sokkal kedvesebbek voltak velem a férfiak. Most meg mint ha láthatatlan lennék.
Kérdező, szerintem csinos vagy. Legalább is annak látlak a képen. Bár az én véleményem nem sokat ér.
Nem ijeszt meg, mutatsz másikat? :D
Am a kép alapján dugnálak!
23F
Számomra teljesen jó az alkatod. Mondjuk nekem mindig is teltebb barátnőim voltak, az ilyen alkat jön be nekem :)
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!