Miért rib. nc az aki szoláriumba jár és ez által egy elég barna színt ért el, vagy talán azért mert ad magára és nem le pukkant az ember lánya talán ez itt az ok? Mi szúrja az emberek szemét ennyire?
Szép sötétebb barna bőrt értem el ,mert mindig is zavart a hó fehér bőröm,persze nyáron kerültem csak strand és a tenger part ,amit mai napig kisebb sikerrel birok meg tartani.
Adok magamra mellesleg ,de a sminkelésnél nem esek át a ló másik felére.
Mai divat szerint öltözködöm , ki is vagyok tetoválva .
Most akkor miért is vagyok rib..nc?Ennyire szúromtalán az embrek szemét?L25
se végtelen jel se pedig sálló madárkák !
Van stílusom és éppen nem a le rugot kis egyetemista szolid visszafogott trendet követem !
Szóval oda kozmált ri..anc lennék ? Nem semmi !
Pedig sok pasis szolizik
Az én szememben nincs baj azzal aki szoláriumba jár, bár hozzátenném, az agyonszolizott, nagyon műbarna vagy narancssárga bőr sokaknak, például nekem nem tetszik. Ettől függetlenül nem szólok meg senkit érte, mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál a testével.
Azt már nagyobb problémának látom, hogy a kérdésed alapján szerinted aki nem jár ilyen helyre az kapásból igénytelen és lepukkant...
nem én rib...om magam !
csak többen és nem értem mai napig ,szimplán kíváncsi voltam hátha kiderül az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!